Ir vėl Rusija… 4 avarijos 1 sankryžoje per 30 sekundžių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

FtBall 2014-07-21 14:02
Iš kitos pusės: https://www.youtube.com/watch?v=ASCgw9a2J-E
kionig 2014-07-21 14:17
Dabar aš jau pabūsiu tipiniu bambekliu. Straipsnių iš YouTube vaizdelių neprikepsit. Rusija nebeturi kuo jau nustebinti, pas juos taip jau įprasta. O norint daugiau tokių dalykų, tai galima, kad ir iš šio lobyno imti: http://www.reddit.com/r/ANormalDayInRussia/
Pumper 2014-07-21 14:20
Ir dar pačius pritrenkė, o jie sau ir nuvažiavo. Ot, filmuotojai.
stdio 2014-07-22 08:26
Na čia gal per riebiai pasakei - matai kaip įsižeidė rusų trolis. Kita vertus teisybės yra, kažkaip ten jie labiau apsvaigę/piktesni ar pan. Pas juos kažkaip daug tokių įsiučio avarijų.
Spro 2014-07-22 14:02
Apie šitą neturiu net komentarų. Nenuostabu ,kai supranti ,jog čia tas pats žmogus ,kuris nežino moters organizmo ir kaip ji šlapinas : viewtopic.php?p=378876#p378876 Suvoki ,kad rusas nėr ES. Jis negali išvažiuoti.... Ką žmogui žudytis dabar? Nu debilas komentatorius kai reta. Tikiuosi čia trolino ,nes.. Į temą: man patiko ,kad padarius avariją , jie patraukia mašinas ir padaro pravažiavimą.. Ar bėga jie čia ?
sub 2014-07-22 15:00
Animus norėjai kaip geriau, o gavosi kaip visada. Pirma įsigilink ką reiškia žodis demokratija. Be to temos esmė rusai, o ne pati Rusija. Rusija kaip šalis, didelė, graži, su savo dideliais miestais ir gamtos klodais, ištekliais. Tai viskas, ką gražaus galiu paskyti apie Rusiją. Kokie indėnai, prie ko čia nutukėliai, kai kalba eina apie proto ir pagarbos stoką. Sterilizacijos vyko ne tik Amerikoje, be to pasidomėkite plačiau kodėl jos vyko. Neteisinu, bet ir nesmerkiu. Kam reikalingi vaikai kalėjimuose, kurių tėvai kaliniai negalės išlaikyti ir teks išlaikyti valstybei. Aš esu už šeimą, bet kai prasigėrusi į skolas ilindusi neprotingų žmonių šeima nesugeba išmaitinti ir ugdyti savo vaikų - tam reikalui aš už sterilizaciją. Aha prie ruso neturėjome skolų Negaliu nei patvirtinti nei paneigti. Bet ko tikrai neturėjome - tai gero gyvenimo neturėjome. Kas galima dabar, tada nebuvo galima. Ir po ruso liko didžiausia skola, pragerta visuomenė, sugadinti gyvenimai. Pinigus galima gražinti , o kaip tokius dalykus kaip moralę, gyvenimą, šeimą gražins. Šiaip Rusijoje visuomenė sakyčiau degradavusi, apraizgyta valdžios melu, bei labai labai prasigėrusi, išskyrus prasimušusius, didesnes pajamas turinčius bei jaunus žmones.