Ir vėl Rusija… 4 avarijos 1 sankryžoje per 30 sekundžių (Video)  (6)

Rodytųs, visokių vaizdelių iš Rusijos kelių esame matę tiek, kad nebenustebins niekas. Vis dėlto 3 eismo įvykių vienoje sankryžoje per 30 sekundžių matyti dar neteko. Beje, atidžiau peržiūrėjus vaizdo įrašą, aiškėja, kad eismo įvykių per tą pusę minutės įvyko net 4. Visus juos sukėlė vienas ir tas pats pamišėlis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Situacija vaizdo registratoriumi Jaroslavlyje (Rusija) nufilmuota prieš porą metų, tačiau stebins, ko gero, ir po šimto.

Veiksmas prasideda antroje eismo juostoje. Čia, užsidegus raudonam šviesoforo signalui, sustojo vienatūris. Staiga jam į bagažinę nė nestabdydamas įvažiuoja ir kelis metrus į priekį buldozeriu nustumia mikroautobusas. Kad nepasirodytų per mažai, mikroautobusas į miniveną stuktelį dar kartą – lyg norėtų jį nustumti į sankryžos vidurį.

Toliau – tik baisiau. Velnias žino, kokios būklės mikroautobuso vairuotojas įjungia atbulinę pavarą ir dingsta iš kadro. Sprendžiant iš automobilio keleivės komentarų ir maldų, pamišėlis prie autobusiuko vairo atliko dar keletą šiurpių manevrų.

Veikiausiai pamatę, kad geruoju tai nesibaigs, keli vairuotojai pajudėjo iš vietos degant raudonam signalui ir metėsi į dešinę pusę. Rezultatas – „filmuojantis“ automobilis stuktelėjo į priešais jo nosį netikėtai nėrusio kitą lengvojo automobilio šoną. Galima spėti, kad nukentėjusio raudono „Volvo“ vairuotojas mėgino išvengti už nugaros siautėjančio pamišėlio smūgio.

Trečiasis susidūrimas – šiurpiausias. Tas pats nevisprotis į sankryžą degant raudonam signalui kaip reikiant įsibėgėjęs įlėkė į sankryžą (taranuotas vienatūris pasitraukė jam iš kelio). Tiesiai priešais troleibusą. Nuo smūgio mikroautobusas virto ant šono iš rėžėsi į sankryžoje stovėjusį visureigį BMW.

Kaip galima spręsti iš subolavusio ir jau aplamdyto mikroautobuso galo, važiuodamas atbulas mikroautobusas trenkėsi į dar vieną automobilį (tik visa tai vyko kažkur už kadro). Taigi, ten pat įvyko ir ketvirtas eismo įvykis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(19)
(-6)

Komentarai (6)