„Sharp“ pristatė LCD monitorius – skaitmenines vaizdo iškabas  (0)

Bendrovė „Sharp“ pranešė „InfoComm“ parodoje pristačiusi modernių komerciniam naudojimui skirtų PN-Y ekranų seriją. Pasak gamintojų, „PN-Y SERIES“ įrenginiai skaitmeninėms vaizdo iškaboms Europoje bus pradėti pardavinėti rudenį


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad naujieji LCD monitoriai itin plonais rėmeliais, Europoje pasirodysiantys šį rudenį, bus gaminami keturių dydžių, iki 55 colių įstrižainės bei turės galimybę rodyti per USB prievadą perduodamą vaizdą, todėl puikiai tiks naudoti kaip skaitmeninės išorinės reklamos priemonės ar iškabos viešosiose ir komercinėse erdvėse. „Sharp Visual Solutions Europe“ viceprezidentas Christian Schwaiger tvirtina, kad „PN-Y serija užpildys rinkoje juntamą skaitmeninių vaizdo iškabų trūkumą ir garantuos reikiamą efektyvumą.

Pasak bendrovės atstovų, bus galima įsigyti PN-Y serijos monitorius su 55 (PN-Y555), 47 (PN-Y472), 42 (PN-Y422) ir 32 colių (PN-Y325) įstrižainėmiss. Juose įdiegtos visos reikalingos asmeninių kompiuterių ir kitų vaizdo formatų jungtys, įskaitant ir integruotą vaizdo bylų grotuvą, atkuriantį įrašus prijungtus prie USB prievado. Tai reiškia, kad įvairių formatų vaizdo failus bus galima atkurti nejungiant kompiuterio prie monitoriaus. PN-Y serijos įrenginiai yra stilingo dizaino, turi itin siaurus rėmelius, o vaizdo turinys gali būti rodomas ir vertikaliai, ir horizontaliai, sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(4)
(1)
(3)

Komentarai (0)