Kremliaus propagandos ruporui „Russia Today“ nugaras atsuka vis daugiau žurnalistų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DJ_LFS 2014-07-29 01:18
Visose valstybėse įdarbinta gausybė žmonių, kurių darbas yra rašyti Rusiją ginančius komentarus, kad tie komentarai pradėtų dominuoti ir kitaip mąstantys žmonės pasijustų esantys mažuma.
macchiato 2014-07-29 01:23
Taip paprastai išsireiškus: nep**k proto. Negali būt. Pilnu balsu pradėjau žvengt. Čia rimtai tokią info paleidžia? Vietoj anekdotų su chebra prie stalo tokius galima būtų pasidalint
kausiukas 2014-07-29 10:17
Žmogau, bent pats perskaitytk, ką aš rašau. NEAIŠKU AR GALIMA TIKĖTI TEKSTO LEGITIMUMU. Aš pasakau vieną, tada tu mane apvarai ir pasakai tą patį. Šio forumo pavadinimas yra DISKUSIJŲ forumas, čia žmonės susirenka diskutuoti, dalintis nuomonėmis ir ieškoti tiesos. O ne įžeidinėti vienas kito, nebent, žinoma, jūs propoguojat tokią įžeidinėjimų kultūra. Aš neremiu nei vienos konfliktuojančios pusės, nes žinau, jog globalioj visuomenėje konkurencija veikia neigiamai, o vienintelis būdas spręsti problemas yra kooperacija. Todėl ir pateikiu čia informaciją, kurią žinau, kurią radau keliuose skirtiguose šaltiniuose. Kvaila manyti, jog viena pusė yra geriečiai, o kita blogiečiai. Pusės yra visai kitokios. Yra elitas žaidžiantis savo politinius žaidimus ir yra žmonės, kuriais žaidžiama. Aš visdar teigiu tą faktą, jog nėra įrodyta, ir iš pastarūjų dienų įvykių galime spręsti, jog niekas ir nesiruošia įrodyti kas kaltas dėl orlaivio avarijos, nes šiais laikais įrodymų niekam pateikti nebereikia, užtenka kažką apkaltinti, sukelti ažiotažą, reikiama linkme nukreipti viešąją nuomonę, jog reaguojanti populiacija sukurtu atitinkamą situaciją. Situaciją vedančią į konfliktą, kurio sukūrimas ir buvo pirmutinis problemos sukelėjo tikslas. Hegealian dialectics - metodas, kuomet yra sukuriama problema, iš anksto numatant reakciją į ją, tikintis viešo pritarimo jos sprendimui, kuris be problemos nebūtų buves galimas iš pradžių. O, bet, tačiau JAV visdėlto paskelbė palydovo duomėnis. Nuotraukas padarytas keturios dienos po orlaivio sudužimo. Kuriose užfiksuota rusų artilerija apšaudanti Ukrainos dalinius. Kodėl? JAV mėto pėdas, jie mano, jog jau sukūrė reikiamą viešąją nuomonę ir tęsia ažiotažą. Jie žino, kad didžioji populiacijos dalis netikrina šaltinių, neieško informacijos, jiems užtenka televizijos ir delfio, ta didžioji populiacijos dalis ir yra tie žmonės palaikantys agresiją, besijuokiantis iš bomborduojamų miestų ir mirštančių žmonių. Jie žino, kad politikai gali paskelbti kokį tik nori karą ir kam tik nori, tačiau kariauti eina žmonės, jie turi to norėti ar bent manyti, kad kariauti eiti reikia.
bahuriux 2014-07-29 11:09
Loz, pizdioz i provokacija. As ir Simplicity tau aiskiai ir smulkiai paraseme, kad rusija pazeide tarptautinius susitarimus. bet ne teigi, kad nesi kremliaus ruporas, bet vistiek ieskai ir randi kazkokiu neaiskiu veikeju veikalu neva patvirtinanciu rusijos ir seperatistu Ukrainoj nekaltuma visais klausimais gyvenime. Tai kad jie patys apsiskelbe numuse Ukrainos karini transportini lektuva, kuris kaip paaisejo yra keleivinis lektuvas, kokio dar tau irodymo reikia. Cia irodymu nebereikia, tik tiek kad jie ta padare per klaida greiciausiai.
kausiukas 2014-07-29 11:40
Nesutinku. Įrodymu reikia. Jei aš pasakysiu, kad moku skraidyt dar nereiškia, kad moku. Jei pasakysiu, kad turiu video kaip skraidau, bet jo niekam nerodau būsiu paprasčiausias melagis.
bahuriux 2014-07-29 12:03
Jie pasiskelbve per visas mass medias, pats girdejau per zinias, kokio irodymo dar reikia.
kausiukas 2014-07-29 12:23
Fizinio, daiktinio įrodymo, kurį kaip JAV teigia jie turi.
Simplicity 2014-07-29 12:41
— ten žmonių kalba apie IR palydovų veikimo principus parašyta. JAV pranešė, kad jos IR (infraraudonųjų spindulių) palydovai užfiksavo raketos paleidimą ir sprogimą. Net jei JAV ir paleistų tas nuotraukas į viešumą, nei vienos pusės nepalaikantys kremliaus šalininkai rėktų, kad tai yra photoshopas, nevykęs montažas, arba tai, kad tokios nuotraukos nieko neįrodo. Na, o jei imsis paskutines naujienas apie ukrainiečių karių apšaudymą iš Rusijos teritorijos GRAD'ais, tai ten jau remiamasi aeronuotraukomis, kurios fiksuoja tik patį faktą— Ukrainos pusėj krateriai, o Rusijos pusėj išdegus žolė paleidimo vietose. p.s. JAV ir Ukrainos valdžią užgrobusi chunta yra blogis, ir incidento iniciatoriai, o savo pačios pasirašytų sutarčių nesilaikanti ir kaimynines teritorijas okupuojanti Rusija yra ne prie ko (ar net auka)?
kausiukas 2014-07-29 12:51
Bet nepaleido, nepaleidžia ir kažin ar ketina paleisti. Tik todėl čia kalbu ir tik todėl visa ši diskusija ir verda. Taip, JAV blogis, Rusija toks pat blogis, kanapė gėris, LSD dar didesnis gėris. Žmonės žudantys kitus žmonės yra blogis, šamanai gydantis žmonių sielas yra gėris. Ir nereikia manęs Kremliaus šalininku vadinti, aš tiesos šalininkas, man nusispjaut ten nors ir konfliktas tarp LRyto ir Žalgirio galėtų būt, vistiek rašyčiau jei kas apsimeluot bandytų ir kitus apkaltint, remdamiesi faktais kuriuos atseit turi, bet niekam nerodo, bandytų. Kai atsiras faktai, įrodantys, jog klįstu pakeisiu savo nuomonę, nesu stuobrys.
Eidumukas 2014-07-29 20:58
Įdomu, kaip šitą eitų Rusijos naudai išversti arba paneigti ją ginantiems http://www.delfi.lt/news/daily/world/ja ... d=65421096
Hmz 2014-07-29 22:29
Simple. "Fotošopas!", "JAV propaganda!", "Žiūrėkite globaliau!"
Arns 2014-07-29 22:38
man įdomiau, kaip negali parodyti Malaizijos lėktuvo numušimo. Pasirodo gi ne infraredu žybsnius fiksuoja, kaip čia buvo vienas teigiantis
punktyras 2014-07-29 22:52
Nesuprantu, kaip čia kai kurie reiškiasi, prikišdami JAV, kad ši parodytų turimus įrodymus. Juk vyksta tyrimas ir kiekvienoje teisinėje valstybėje tai suprantama kaip pastangos išlaikyti nešališkumą ir išsiaiškinti objektyvią tiesą.
Arns 2014-07-29 22:57
galutinį atsakymą duos Olandijos ir Malaizijos tyrėjų grupė savo išvadose apibendrindama juodųjų dėžių parodymus, liekanų ekspertizę, pokalbius su skrydžiu kontrole, liudininkų (tame tarpe ir kitų šalių, turinčių kokius su įvykiu susijusių duomenų pateiktus paketus) parodymus. Visų kitų šalių tyrimai ar pasisakymai tėra versijos, ir tokios liks, jei bus neįtrauktos į galutinį protokolą.