Dviratininkas nufilmavo, kaip buvo partrenktas (Video)  (10)

Nusprendusiam pasportuoti vaikinui iš Londono rytas baigėsi ne taip, kaip jis tikėjosi – eismo taisykles ignoravęs automobilis staiga bloškė dviratininką į orą. Kaip tai atrodo iš dviračio savininko perspektyvos, galima išvysti mini vaizdo kamera užfiksuotame įraše.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Išvažiavau į Londono gatves, kad užuot sėdėjęs traukinyje, šiek tiek pajudėčiau. Ir jau antrą kartą mano kelionė baigiasi šitaip“ – tvirtina „YouTube“ kanalo vartotojas Cycle Jack.

Vaizdo įraše matyti, kaip automobilio vairuotojas ignoruoja dviratininką ir rėžiasi tiesiai į jo šoną. Tik per stebuklą jis nebuvo gana rimtai sužeistas ir atsipirko vos keliais sumušimais.

„Romfordo gatve (Esekse) važiavau 35 km/h greičiu. Oro sąlygos buvo prastos, todėl tai dariau itin atsargiai. Išnirus automobiliui, bandžiau rankomis siekti stabdžių svirties, tačiau nespėjau jos paspausti. Nežinau, kaip galėjau būti nepastebėtas – esu 1,82 m. ūgio ir tuo metu vilkėjau šviesiai mėlyną striukę. Galbūt pasirinkau netinkamą greitį“, – svarsto dviratininkas.

Po nepatogios kelionės su kaklo ir nugaros įtvarais bei kelių peršvietimų rentgeno aparatu paaiškėjo, kad vaikinui labai pasisekė ir rimtesnių sužalojimų jis nepatyrė.

Šioje avarijoje kaltas buvo automobilį vairavęs asmuo. Tokių situacijų Londone bei kituose miestuose pasitaiko tikrai daug. Pradėta net speciali kampanija, siekianti užtikrinti geresnes ir, svarbiausia, saugesnes sąlygas dviratininkams kelyje.

Laimei, šis žmogus viską užfiksavo. Kitu atveju, savo tiesą draudimo kompanijoms įrodyti jam būtų buvę tikrai sunku.

Kaip atrodo automobilio smūgis į dviratininką jo paties akimis galite pasižiūrėti čia:

(44)
(6)
(38)

Komentarai (10)