1 mln. dolerių vertas būstas: kai kur tiek kainuoja prabangus namas, o kai kur – paprasčiausias butas  (0)

Milijono dolerių (2,54 mln. Lt) vertės būstas skamba kaip didelė prabanga. Tačiau tai nebūtinai tiesa – 1 milijono dolerių vertė nekilnojamojo turto rinkoje skirtinguose miestuose, švelniai tariant, skiriasi, rašo businessinsider.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keiptaune įspūdingoje kalnuotoje vietovėje už 981 tūkst. dolerių (2,488 mln. Lt) galima įsigyti 929 kvadratinių metrų valdą su penkių miegamųjų namą, kur įrengtas privatus baras ir kino teatras.

Dubajuje už 1,09 mln. dolerių (2,77 mln. Lt) įsigysite 176 kvadratinių metrų dviejų kambarių butą su vaizdu į vandenyną.

Sidnėjuje už milijoną dolerių nusipirktumėte 91 kvadratinio metro apartamentus prie Karališkųjų botanikos sodų. Gausite aukštas lubas, terasą su vaizdu į uostą ir įspūdingą bendrą fojė.

Tokijuje už 1,05 mln. dolerių (2,66 mln. Lt) galima įsigyti šiuolaikišką 127 kvadratinių metrų kelių aukštų sudurtinį namą.

Londone už 993 tūkst. 600 dolerių (2,52 mln. Lt) gausite trijų miegamųjų ir trijų vonios kambarių 127 kvadratinių metrų butą su balkonu.

Niujorke už 995 tūkst. dolerių (2,524 mln. Lt) galima įsigyti vieno miegamojo 59 kvadratinių metrų butą West Vilage rajone. Name yra terasa, 24 valandas jūsų laukiantis durininkas, bendra sporto salė ir skalbykla.

Kijeve už milijoną dolerių galite įsigyti 200 kvadratinių metrų trijų miegamųjų ir dviejų vonios kambarių apartamentus su asmeniniu kino teatru ir šildomomis grindimis.

San Paule už 1,1 mln. dolerių (2,79 mln. Lt) įsigysite 200 kvadratinių metrų penkių miegamųjų ir šešių vonios kambarių namą jaukioje gatvėje. Kieme rasite baseiną, o svetainėje – židinį.

Monte Karle už 1,02 mln. dolerių (2,59 mln. Lt) tepavyks nusipirkti 35 kvadratinių metrų studiją miesto centre su dalinai įrengta virtuve.

Paryžiuje už vieną milijoną dolerių įsigysite 58 kvadratinių metrų vieno miegamojo butą trečiame aukšte prie Victoro Hugo alėjos.

Honkonge už vieną milijoną dolerių nusipirksite trijų miegamųjų butą su vaizdu į jūrą.

Romoje už milijoną dolerių pavyks rasti 90 kvadratinių metrų butą su dviem miegamaisiais, dviem vonios kambariais ir erdvia svetaine.

Ženevoje už 997 tūkst. dolerių (2,529 mln. Lt) įsigysite 74 kvadratinių metrų vieno miegamojo butą miesto centre su erdvia svetaine, virtuve ir vienu vonios kambariu.

Bankoke už 967 tūkst. dolerių (2,453 mln. Lt) gausite prabangiai įrengtą beveik 464 kvadratinių metrų sklypą su penkių miegamųjų ir šešių vonios kambarių namu, pro kurio langus atsiveria įspūdingi vaizdai.

Stambule už 1,2 mln. dolerių (3,04 mln. Lt) gausite prabangius apartamentus su trimis miegamaisiais ir didžiule terasa, žvelgiančia į Juodąją jūrą.

Hjustone už 1,09 mln. dolerių (2,77 mln. Lt) pavyks įsigyti 639 kvadratinių metrų šešių miegamųjų namą. Jame rasite liftą, du mažus barus ir svetainę per du aukštus.

Kartachenoje už 1 mln. dolerių gausite neseniai renovuotą trijų miegamųjų ir keturių vonios kambarių butą su terasa ir burbuline vonia.

Miunchene už 990 tūkst. 500 dolerių (2,512 mln. Lt) galima įsigyti 113 kvadratinių metrų trijų miegamųjų, dviejų vonios kambarių ir dviejų terasų butą su erdvia svetaine ir valgomuoju.

Buenos Airėse už 1 mln. dolerių gausite 399 kvadratinių metrų devynių kambarių apartamentus prabangiame Recoletos rajone.

Tuo metu Vilniuje už tokią sumą galima įsigyti didelį namą miesto centre. Iš portale aruodas.lt publikuojamų skelbimų matyti, kad už 3 mln. Lt Vilniaus Žvėryno mikrorajone galima nusipirkti 319 kv.m namą.

Norintys erdvaus buto už maždaug milijoną dolerių Vilniuje, turėtų jo ieškoti Konstitucijos prospekte arba Žveryne. Skelbimuose už maždaug 2,5 mln. Lt siūloma įsigyti penkių kambarių įrengtą butą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(14)
(11)
(3)

Komentarai (0)