LG G3 Stylus išmanusis mes iššūkį Galaxy Note 4  (0)

Internete pasirodė LG reklaminis vaizdo klipas (beje, operatyviai pašalintas), kurio pabaigoje parodytas kol kas neanonsuotas išmanusis telefonas LG G3 Stylus, praneša CNet. Pastarasis skiriasi nuo 5,5“ turinčio LG G3 ne tik didesniais matmenimis, tačiau ir specialaus rašiklio palaikymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei atsižvelgtume į tai, kad rugsėjo pradžioje Samsung ketina pristatyti panašų funkcionalumą turintį planšetofoną Galaxy Note 4, naujoji LG G3 modifikacija turėtų tapti tiesioginiu konkurentu.

Tiesa, iš ankstesnių gandų žinoma, kad LG G3 Stylus ekrano raiška neviršys 960 x 540 taškų, tuo tarpu Samsung planšetofonas gaus QHD (2560 х 1440) ekraną, kaip ir priklauso aukščiausios kainų kategorijos atstovui.

LG atstovai yra įsitikinę, jog norint sustiprinti savo pozicijas išmaniųjų telefonų rinkoje, būtina pristatyti naujų modelių dar iki iPhone 6 anonso. Tikėtina, kad LG ryšis paskubėti ir pristatys G3 Stylus dar iki rugsėjo 3 d.

Leidinys The Korea Times, remdamasis analitikų prognozėmis, teigia, kad kompanija LG šiemet gali parduoti daugiau nei 60 mln. išmaniųjų telefonų. Toks kiekis taptų rekordiniu kompanijos istorijoje. Savo ruožtu, pasiekti tikslą turėtų padėti gerus pardavimus demonstruojantys LG G3 serijos išmaniųjų telefonų pardavimai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (0)