Netikėta statistika: Android įrenginiai skirti tik stalčiui?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2014-08-08 15:13
Tai paaiškink išmanusis broli sesei, kaip ir iš kur parsisiųsti, ir patark kuriuos verta. Pvz. pushbullet, wifi map, evernote, city guides, learnist, chazam, figure, panorama, reflection.
sub 2014-08-08 15:42
Straipsnis šeip sau. Komentarai kaip visada. Visiems subrendusiems asmenims, proto bent kiek turintiems bus aišku, kad nesvarbu dabar kokio gamintojo telefoną nusispirksi, jeic jis bus išmanus, tai dauguma jų atliks vienodas funkcijas, ir tik retas išsiskirs geresne audio kokybe, ar geresne kamera, ar nemokamu pritaikytu žemėlapiu su navigacija. Reikai būti kvailam kad ginčytis kuris gali daugiau. Šendien daugiau gali LG G3, rytoj daugiau galės naujasis Lenovo super turbo išmanusis telefonas. Ir nesvarbu koks bus telefono modelis, vienas žmogus juo naudosis naršyti internetui, naviguoti, susirašinėti, kitas tik sms'ams, skambučiams ir snukiaknygei. Šie dalykai priklauso nuo žmogaus, ne nuo gamintojo, todėl kai kurie jūsų žerdami kritiką gamintojams labai nusivažiavo. O faktai tokie: Senesnis Iphone modelis kartais veikia greičiau nei geresnių metų konkurentų modeliai (bet Iphone 4 veikia kaip vėžlys prieš Samsung Galaxy S4, čia tarpkitko). Aplikacijų skaičius AppStore parduotuvėje gar ir didesnis, bet visiška netiesa, kad minėtoje aplikacijų parduotuvėje galima rasti daug geresnių aplikacijų nei PlayStore). Tuo duomiuosi, todėl esu surinkęs sakyčiau gerą kolekcija iOS ir Android. Samsungo kišamas softas yra visiškas sh., kurio net nesinori naudoti, norisi trinti lauk, bet tai nesumažina šio gamintojo flagmanų vertės, kurie yra tikrai neblogi gaminiai. Iphone taip pat galima nulaužti, kaip ir android telefonus, tik su android mažiau reikalų. Kaip ir creatium, dažniausiai telefonu naršau internete. Gal man mažiau trukdo tai, kad nevisi tinklapiai dar pritaikyti mobiliems, bet aš nepatingiu pasimažint ar pasididint vaizdo. Naršyt maloniau didesniame ekrane.
Bobinux 2014-08-11 14:02
Cia buvo ne teiginys, o tiesiog irgi pateikiama interpretacija, kad sedi kone pastoviai internete
ra2 2014-08-11 14:35
- Gal kartais čia lankosi tikri Android specialistai? Man prireikė prie PC per USB prisijungti "Prestigio Multipad 7.0 Ultra+".. Nei prie XP nei prie Win-7 nepavyko.. Draiveriai išmeta klaidą.. Parašiau į "Prestigio" firmą, tai jie pasiuntė į ms$, o ms$ pasiuntė į "Prestigio"..
FtBall 2014-08-11 14:46
Apple blogi, nes norint jiems programuoti - privalu turėt Mac. O tai kuo Microsoft geriau? Jiems taip pat privalu yra Windowsai.
ra2 2014-08-11 15:25
Bobinux 2014-08-11 19:12
Hmm, man irgi buvo bedyte su Prestigio PAP5400, siaip pabandyk Mobogenie parsisiusti, jeigu ten perdaug neprikakojai kompo tvarkykleje driveriu, tai manau viska aptiks ir reikalingus driverius irasys.