JAV policija nusikaltėlius gaudys su naujais superautomobiliais (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Simplicity 2014-08-15 12:16
kaip, kad filmuose FAST AND FURIOUS rodo. p.s. Kažin, rusišką LADĄ galima priskirt prie tų greitesnių ir geresnių europietiškų automobilių...
Arthuras 2014-08-15 13:07
Ir tu skaityt neišmokai. Na nieko, ant pensijos gal jau sugebėsi įvaldyt šį meną. Jau rašiau, kad ne apie pagavimą eina kalba. Amerikonai sugebėtų pagauti su bet kuo - pas juos pirma šaunama, tada atsiklausiama, kas toks būsi. Kalbu apie patį automobilį. Jei jau jie giriasi juo, kad čia kažkas tokio, tai aš ir pabrėžiu - čia gelda. Nėra čia kuo girtis. Paprastas darbinis įrankis, kuris atliks paskirtį ir tiek. P.S. o be to, kas liečia ir gaudymą - tai tikrai ne tas automobilis, su kuriuo be pagalbos iš šalies pagausi visus. Ir taip, vingiuotesniu tuštesniu keliu pamestų iš akių bet kurį vokišką, japonišką sportinį sedaną su geru vairuotoju. Bet tai nereiškia, kad nusikaltėlis nebus pagautas, ar kad šitas automobilis netinka tarnybai.
Arns 2014-08-15 19:10
Manau reiktu įsigyti akinius, Simplicity, nes įskaitai kažką tarp eilučių Kaip jau išdėstė Arthuras, nesimato niekuo kuo girtis. Automobilis, kuris dabar pristatomas, jau net šioms dienoms bemaž atgyvenęs, o ko gero perkamas geram dešimtmečiui. Beje tas tavo minimas Ford Crown Victoria buvo priimtas į tarnybą dar gūdžiais 1992 m., tad pagal anuometinius standartus, tai buvo bent jau pakankamai galingas automobilis. Be to, tikint wiki, Ford policijos automobilio greitis buvo apribotas iki 225 km/h. O ir jų panaudojimas būtu ne vien miestuose, tad elementariai nei sraigtasparnio prisikviesi nei dėl vieno menko pažeidėjo, penkiolikos kitų kolegų.
ISG 2014-08-16 14:54
Ha ha dar tesiasi cia ) patariu nesigincyt su sitais tipais, nes jie neraukia visiskai nieko 370 ag hemi v8 yra eiline masina ) o taip, idomu su kokiais patys vazineja, ar isvis vazineja dar kazkas sugebejo palyginti su gti golfu, virsune tikri nevykeliai
Arthuras 2014-08-16 15:29
. Hemi variklių dauguma jau nebegamina seniai seniai - jie turi per daug trūkumų, todėl šiai dienai yra nebepopuliarūs. Toliau, šitos karvės masė 1900kg. Galia - 370ag. Galingiausias Golf GTI su 230ag sveria 1351kg. Chargerio atveju vienam arkliui tenka vilkti 5.13kg, Golf atveju - 5.87 ag. Turint omeny, kad policininkų Dodge bus sunkesnis nei standartas dėl įvairios įrangos, dar nepamirštant to, kad aerodinamikos šitoje dėžėje nerasta - Golf yra iš esmės pranašesnis. Maksimalus šito Chargerio greitis 233 km/h. Golf - 246km/h. Tęsiam dar toliau. 5 pavarų automatas - dar didesnė atgyvena. Jei jau lyginant su tuo pačiu Golf GTI, tai 6 pavarų DSG - nepalyginamai tobulesnė dėžė, greičiausiai sugebanti atlikti tris perjungimus, kol ta 5 pavarų atgyvena padaro vieną. Ir pabaigoje, šitas Charger visumoje kainuos ne tiek ir pigiai - pasirodo, 46 gabalus žalių. Sunku įvertinti, kiek policijos įranga kainuoja, tačiau tai tikrai nėra tiek pigu. Be abejo, juokinga čia mojuoti skaičiais, tačiau jei žmonės nemato to, kas akivaizdu - kas belieka? Man pasižiūrėjus į tokį automobilį iškart kvepia praeitimi, bet kai kuriems - ne... Puiku, nusipirko amerikonų policininkai šitų geldų - na tegul ir važinėja. Bet aš KAŽKO stebuklingo, tai čia nematau.
Arns 2014-08-16 17:29
Arthuras neblogai viską išdėstė, bet tokiem kaip ISG tenka dar kartą pakartoti, kad kalbame ne apie Europą, o JAV. Ten tų golfukų neperka, o visokių Priusų vienetai, ant tokio kiekio žmonių. Vien naujų perkamiausiųjų top 20, silpniausi varikliai nuo 180 AG prasideda. O ten sočiai tų pačių Charger, į mėnesį virš 8 tūkstančių nuperkama (pateikiau ankščiau nuorodą), taigi, nenusišnekėkim. Taip, Lietuvos policijai gavus kažką su 370 AG, būtu bolidas, bet tik ne JAV keliuose.
ISG 2014-08-16 18:07
Ka dar pasakysit? Noriu dar! Manau cia tiesiog pavydas, kad niekada gyvenime negalesit pajausti amerikietiskos auto masyvaus variklio brutalios jegos jei butumet praleke taip nesneketumet esme, kad anerikieciai zino ko jiems reikia , ir ne kazkokiem snarglaim cia rasinet apie gti golfus o dabar del davo idomumo patikrinkit kokie serijiniai auto yra greiciausiai apvaziave nurbungringo trasa, kazkaip saug amerikonu ir mazai vietiniu vokieciu ir italu
Arns 2014-08-16 18:43
ISG, tai gal tu trauk kontrargumentus? Ar amerikiečiai žino? Manau žino, bet tenka remti vietinį verslą, būtent todėl nėra skelbiamas konkursas, o yra duodamas kontraktas vienai firmai (iš ko dar jie rinkosi? ) Ką reiškia serijiniai? Pats pasižiūrėk atidžiau, ten spec modeliai važiuoja, kai europiečiai ar japonai dažniausiai atsiveža lenktyninius modelius, kad patikrintu kaip trasoje atrodys.
Arthuras 2014-08-16 19:01
ISG, jau ramiau, bet dabar jau pradedi apie jausmus?.. Na nebūkim kaip moterys, trauk argumentus, kaip tikras vyras. O tai religiniai fanatikai irgi - kai pritrūksta argumentų, apeliuoja į jausmus, pojūčius... Žiūrim. Anglai, vokiečiai, japonai, Viperis, vėl japonai, olandai, Corvette, Viperis, vokiečiai, japonai, italai... Ir t.t. Iš esmės trys amerikonų modeliai - Corvette, Viper, Camaro. Prieš šiuos automobilius nieko blogo pasakyt ir negaliu. Bet šiaip visi kiti likę... Nieko gero.
ISG 2014-08-16 21:44
Nera cia ka traukt, kokie dar argumentai visa guvenima domiuosi automobiliais, ir nesiruosiu gincytis su kazkuo del vokisku ir usa masinu man bmw ir audi yra slykstu ir tiek jums, pusprociai, as jau sakiau, kad tokia yra muscle car genetika. Didelis variklis su milzinisku sukimo momentu. Mokejimas ir nemokejimas cia ne prie ko isvis. Kaip pvz galiu paminet, kad geriausiu ir efektyviausiu ir taupiausiu varikliu jau kelintus metus is eiles yra pripazistamas ford eco boost, dabar nepamenu, bet lygtai jis yra litrinis, su turbo kompresorium, ir isgauna daaug ag (nezinau detaliu, nes nesidomiu tokiais reikalais - mazalitrazkem). Jis kisamas i fiestas focusus, ir mondeo. Tuo pat metu yra leidziamas mustangas su dideliu 5l varikliu, nes tai yra visai kita klase, kita ideja ir pojuciai uz vairo. Tai kaip vienas gamintojas gamina super efektyvu varikli ir super neefektyvu (jusu nuomone)? Jums paprasciausiai to nesuprast. Vairuokit savo bmw ir audi sau laimingi ir manykit, kad nieko nera geriau nenoriu girtis ir nesakysiu kokia masina pas mane, bet esu turejes kelias japoniskas su turbo kompresoriais, bet dabar pas mane amerikietis su dideliu ir "neefektyviu" variklius kuris man duoda daugiau nei bent kas anksciau
vyckas 2014-08-16 21:49
Ford eco boost sukurtas UK. Kaip labai besidomintis automobiliais turėtum žinot, kad tarp Ford EU ir Ford USA bendro turbūt tik pavadinimas tėra.
Arns 2014-08-16 21:55
Tiesiog pribloškentys argumentai Tikrai sunku atgauti žadą, kaip pritempta iki norimo rezultato. Taip, tokie jau muscle car'ai, tą suprantam. Bet ar tai reiškia, kad jie geriausi? Nebūtinai, tą reikia įrodyti konkrečiais duomenimis. Tačiau deja, tavo nusivylimui, apart pradinių skaičiukų, daugiau nieko jie negali pateikti. Jie neefektyvūs, jis per savo svorį "sudegina" arklio galias, jų svoris tikra kančia manevringumui... Kiekvienas variklis yra skirtingas. Gal palygink būtent .
Arthuras 2014-08-16 22:20
Ne, na man irgi žiauriai patinka Alfa Romeo. Ir patinka jie man su visomis nesąmonėmis ir legendomis, kurios apie jas sklando - jos tiesiog nuostabaus dizaino. Na bet bl*t atsiprašant, nep*su proto, kad jos yra GERIAUSIOS. Nes taip NĖRA! Jos techniškai yra nieko vertos. Be abejo, tokią turėdamas greičiausiai jausčiausi super gerai, bet tai NĖRA GERIAUSIAS AUTOMOBILIS. Nes nieko ir nėra geriau, nei naujausi BMW, Audi, MB, Lexus. Na, nekalbant apie superautomobilius ir t.t.
Sigitas.lk 2014-08-16 23:24
Na siaip jau vien sitas tavo teiginys yra nesamoningas, nes visai neseniai pristatyta chargerio modifikacija http://www.15min.lt/naujiena/gazas/auto ... 7?cf=gazas kas irodo kad jie atsipute gali isgauti ir belekokia galia is variklio, taciau tam nera prasmes policininkam skirtam automobiliui, nes jis pirmiausia turi but patikimas. Svoris policininko automobiliui taip pat reikalingas, kad galetu reikalui esant taranuoti, sekmingai, o ne buti pats nublokstas. Taip pat turint omeny kad ten specialiai paruostas automobilis policijai, tai kaina tikrai yra labai nedidele, o galia net 370 ag. Taip pat butu labai idomu palyginti tavo mineto golfo DSG patikimuma su ta senovine (greiciausiai neuzmusama) 5 begiu automatine chargeryje. Butu labai idomu kad pateiktumet pavyzdziu pvz kokie automobiliai gyvena pas Vokietijos policininkus ir kokios ju kainos
Arns 2014-08-17 00:02
http://en.wikipedia.org/wiki/Law_enforcement_in_Germany Vokiečiai turi visko ko reikia, jie nebando vieno automobilio užpirkti visiems ir visiem gyvenimo atvejams. Naudoja ir Golf ir Mondeo, kai reikia ir naujausi galingi BMW, Mercedes ar Porche.
Arthuras 2014-08-17 00:08
Kainos sunkiai lyginasi, nes JAV visi automobiliai žiauriai pigūs, palyginus su kainomis EU.
Simplicity 2014-08-17 14:27
p.s. Tai kas geriausia tau, nebūtinai tiks ir likusiai žmonijos daliai. Jei tau patinka dinamiškos, kietos „taburetės“, tai dar nereiškia, kad jos yra geriausios, o visokie po 2 tonas sveriantys laivai yra kažkokie nesusipratimai.
Arthuras 2014-08-17 16:12
Aš gi jau daviau pavyzdį apie AR. Aš nekišu tos nuomonės kitiems, nes ji yra nepagrindžiama. Prie ko čia dinamiška ir kieta taburetė?.. Duok Dieve visiems amerikonams pasiekt tokį interjero kokybės, pakabos darbo, komforto lygį, kaip sugeba premium vokiečiai. Tam, kad tokio dydžio automobilis būtų komfortiškas, tikrai neprivalo sverti dvi tonas. Vokiečiai, japonai turi tikrai labai prabangių modelių.
Sigitas.lk 2014-08-17 20:10
Nu kaip tai niekas nepaneige tavo teiginio? Tu sakai kad jisai atgyvena del galios ir variklio darbinio turio santtykio, as tau parodziau kad jie laisvai gali padaryt ir 500 ir 700 ag, o su tokia galia buna pritaikomi ir visi kiti komponentai, tiesiog viskas yra daroma specialiai, kad tarnautu ilgai ir patikimai. Isvis tas tavo golfas nesamoningas palyginimas, visiskai kitu klasiu automobiliai ir viskuo visiskai skirtingi. Tiesiog Arthurai tu tiek daug prirasai, kad su tavim tieisog tingisi gincytis ir diskutuoti, o tu tiek i tai jegu idedi, kiekviena sakini atskirai cituodamas, kad nesinori daryt kilometriniu repostu. Tiesiog sitas auto puikiai pritaikytas amerikai, ir ko daugiau reikia. Ir tieisog visiskai nelogiskai atorydtu, jei JAV pareigunai vazinetu su kokiais vokiskais automobiliais, kai savo automobiliu pramone turi, nemanai? O ir del kainos, butu labai idomu isvysti kiek kainuoja kiekvieno to chargerio paruosimas policijos tarnybai.
Arthuras 2014-08-17 20:43
Tai tvarkoj, bet to fakto, kad čia yra technologinė atgyvena tai nekeičia. Ir taip pat nekeičia fakto, jog nėra čia kuo girtis. Ką aš visą laiką ir norėjau pasakyt... O ne išpeikti JAV policijos pasirinkimą. Ir apskritai, tavo argumentai, na yra baisiai skysti. Mini patikimumą kalbėdamas apie Dodge automobilius, kuomet jie priklauso Chrysler grupei - http://www.mlive.com/auto/index.ssf/201 ... ler_a.html Jie niekad nebuvo patikimiausi, niekada ir nebus, visiškai nesvarbu, kad naudoja super didelius variklius pagal tave "dėl patikimumo" . Viršūnėse stovi tie, kurie naudoja labai mažus variklius ir iš jų daug spaudžia - ir jie vis viena viršuj...