Nužudymu įtariamas vyras klausė „Siri“, kur paslėpti aukos kūną  (4)

Vienas Floridos (JAV) gyventojas, apkaltintas savo kambarioko nužudymu, teiravosi virtualaus balso asistento „Siri“, kur paslėpti kūną po įvykdyto nusikaltimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša policija, Pedro Bravo pagrobė savo draugą Christianą Aguilarą po nesutarimo, kilusio dėl merginos. Ch.Aguilaras susitikinėjo su buvusia P.Bravo mergina, o pastarajam tai ne itin patiko.

Įtariamasis buvo suimtas dar 2012 metų rugsėjo mėnesį, tačiau aukos kūną tyrėjai atrado tik dar po kelių savaičių.

Įkalčiams paimtas ir ištirtas P.Bravo telefonas „iPhone“ atskleidė, kad nusikaltimo metu per maždaug pusvalandį žibintuvėlis buvo naudotas net 9 kartus.

O įdomiausia tai, kad nusikaltėlis „Siri“ pasakė tokią frazę: „Man reikia paslėpti kambario draugo kūną.“ Virtualus balso asistentas atsakė: „Kokios vietos ieškote?“ Ir iškart pasiūlė rinktis tarp pelkių, vandens rezervuarų, metalo liejyklų ir sąvartynų.

Tiesa, kiti šaltiniai žiniasklaidai nurodė, kad P.Bravo negalėjo pasinaudoti „Siri“, nes jis naudojo „iPhone 4“ modelį, kuris nepalaiko šios funkcijos.

Šiuo metu paklausus „Siri“, kur paslėpti žmogaus kūną, jos atsakymas yra visiškai kitoks: „Kažkada žinojau atsakymą į šį klausimą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(15)
(0)
(15)

Komentarai (4)