LG ruošiasi parodyti išlenktą 34“ įstrižainės monitorių  (0)

Po poros savaičių, rugsėjo 5 d. Berlyne prasidės paroda IFA 2014, kurioje tradiciškai laukiama naujų produktų anonsų. Viena tokių taps LG ruošiamas „pirmasis pasaulyje IPS monitorius su išlenktos formos ekranu“, kurio matmenys sudaro 21:9. Apie tai praneša IBTimes UK.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LG IT Business Division padalinio vadovo teigimu, daugybė vartotojų priešais kompiuterio monitorių praleidžia daugiau laiko, nei žiūrėdami televizorių, tačiau būtent televizoriai demonstruoja daug spartesnius plėtros tempus. LG nori pasiekti persilaužimą, o tam reikalui skirtas modelis LG 34UC97.

Naujasis monitorius turi 34“ įstrižainės ekraną. Jis pozicionuojamas kaip produktas, kuris tinka tiek profesionalams, tiek ir paprastiems vartotojams.

Monitoriaus raiška – Quad HD (3440 х 1440), palaikoma Thunderbolt 2 sąsaja, o tai leidžia kalbėti apie suderinamumą tiek su Windows kompiuteriais, tiek ir su Apple Mac modeliais.

Thunderbolt 2 leidžia duomenimis keistis iki 20 Gbit/s sparta abejomis kryptimis, o tai yra keturis kartus greičiau, nei standarto USB 3.0 galimybės. Taip pat įdiegti 7W galingumo garsiakalbiai su technologijos MAXX AUDIO palaikymu. Deja, apie kainą ir pasirodymo prekyboje datą nepranešama.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (0)