„Samsung“ pristato naujus dėvimus išmanius žaisliukus – „Gear S“ ir „Circle“  (2)

Ketvirtadienį „Samsung“ Lietuvoje pristatė dėvimąjį išmanų įrenginį, kuris leidžia skambinti ir tuomet, kai įrenginys nesujungtas su telefonu "Blueatooth" ryšiu. Išlenktas įrenginys, pavadinimu „Samsung Gear S" Lietuvoje turėtų kainuoti apie 1380 litų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginys turi lenktą „Super AMOLED“ ekraną ir yra nešiojamas ant riešo, palaiko 3G ryšį. „Gear S“ veikia su 2 branduolių 1 Ghz procesoriumi bei „Tizen“ operacine sistema, jo baterijos talpa – 300 miliamperų. „Gear S“ integruotas ir širdies pulso matuoklis, navigacija bei sportui skirtos sprogramėlės, kaip „Nike+ Running“, nuo vandens ir dulkių apsaugotas IP 67 technologija. „Samsung“ pat pristatė ir antrą išmanų dėvimą įrenginį – „Gear Circle“. Šis įrenginys turi mažiau funkcijų ir pranešimus rodo tik tada, kai yra susietas su telefonu. Vartotojas įrenginio ekrane gali gauti matyti telefono pranešimus ar klausytis muzikos.

Lietuvoje ribotą kiekį „Samsung Gear S“ ir „Gear Circle“ bus galima įsigyti nuo spalio mėn. vidurio. Orientacinė „Gear S“ kaina – 1380Lt, „Gear Circle“ – 450Lt. Įrenginiais bus prekiaujama mobiliųjų operatorių prekybos salonuose bei didžiausiose elektronikos prekių parduotuvėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(9)
(-2)

Komentarai (2)