"Bukminsterfulereno" rutuliukai: JAV uždraustas mirtinai pavojingas žaislas – tik suaugusiems (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

trapecijus 2014-09-03 21:46
Man kartą teko vinį su byb*u įkalt, ir ką? Prie ko čia Amerika? Visos turtingos šalys gyvena paprasčiau ir pautų nesuka kaip pačiam su lituokliu magę susiremontuot ar kaip pasikeist šildymo sistemą. Tiesiog sumoka pinigus tiems, kas tai daro geriau už juos ir sėda prie teliko. Aišku tai neprideda IQ, bet kokia jums širdgėla? Aš irgi nebeapsikraunu bereikalingu šlamštu, nes man to nereikia. Dėl to gal aš ir kvailesnis, bendrai paėmus, nes galiu susimokėt ir sutaupyt laiko. O laikas tampa vis svarbesnis kai tau virš 30... Aišku abydna kai pas tave ateina tas pats lietuvis santechnikas ir už dujinio katilo tarpines pakeitimą paima 160 eurų užtrukęs pusvalandį. Galėčiau ir pats tai atlikt, tik kiek man tai atimtų laiko? O ir įrankių neturiu. Ir tai eilinė niša, kur smegenų potencialo neišnaudoju ir žinių nekaupiu. Esu durnas kaip amerikietis
kukulis5 2014-09-03 23:00
Negaliu nesutikt. (Y) Man tiesa sakan labai idomu, kaip kas isivaizduoja tula amerikieti? Nes paskutinius 8 metus darbo reikalais i JAV nukeliauju po 3-4 kartus kasmet, pabuvojes nuo new jersio iki kalifornijos ir nuo aliaskos iki texaso, galiu pasakyt tik tiek, kad statistinis mano sutiktas amerikietis yra imigrantas, pries 15-20 metu atvykes i JAV ir gaves pilietybe. Amerika yra tautu ir rasiu misinys. O etninis amerikietis yra tiesiog indenas. O visi egzpertai cia kalba apie tokius amerikiecius kur per American Pie rodo. Pas mus panasius rodo per Farus. Kalbant apie potenciala, irgi pritariu. As savo gabumus nukreipu i ta sriti, kur dirbu ir uz ka man moka. Visa kita perku. Ir nesuku galvos kaip prikalt vini su gabalu saldyto farso, nes... kam man to reikia? Pasisamdysiu ta, kas turi plaktuka - Ikals. Pabaigai, visiem tiem MacGaiveriam klausimas - jeigu tokie jau gudrus ir ismanus, tai kur rezultatas?
dds 2014-09-04 00:21
įdomiai čia diskusija nuėjo, koks skirtumas kas tą vinį įkals ir su kuo? Įdomiau yra tai kad dabar vos ne prie skalbimo mašinos instrukcijos privaloma parašyti: "negalima skalbti kačių, šunų ir kitokiu gyvūnų", kitaip gali tekti aiškintis teisme. Dėl tų magnetų tas pats, jie tampa "mirtinai pavojingais" tik dėl to kad kažkas šitų instrukcijų neskaito.