Į Europą atkeliavo pirmieji „Sharp“ Ultra HD 4K televizoriai (Foto)  (10)

„Sharp“ pradeda prekybą Ultra HD raiškos televizoriais. „UD20“ serijos modeliai – tai pirmieji Europos rinkoje parduodami 4K raiškos „Sharp“ televizoriai, pasižymintys ypač kokybišku vaizdu bei neprilygstama garso kokybe. „UD20“ serijos modeliai – tai vieninteliai rinkoje 4K televizoriai, įvertinti prestižiniu kompanijos „THX“ sertifikatu, garantuojančiu aukščiausios kokybės vaizdą ir garsą. Prekybos vietose bus galima įsigyti „UD20“ serijos televizorius su 60 ir 70 colių įstrižainės ekranais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„UD20“ 4K Ultra HD LED televizoriai įvertinti „THX“ 4K sertifikatu, suteiktu, atlikus apie 400 itin sudėtingų testų, kuriais patikrinta daugiau nei 1000 įrenginio techninių charakteristikų. Šie testai patvirtina aukščiausius naujausių „Sharp“ 4K televizorių vaizdo kokybės standartus. Naujausią patobulintą foninio apšvietimo sistemą, praturtintą spalvų paletę bei padidintą vaizdo ryškumo tolygumą. „Rich Colour Display“ sistema aprūpintas naujasis „Sharp“ televizorius gali atkurti daugiau sodrių ir natūralių spalvų. Žvelgiant į kraštovaizdžius, žalius peizažus, mėlynas jūros bangas ar žmogaus odos atspalvius, gali pasirodyti, kad juos matote tikrovėje. „THX“ 4K sertifikatas patvirtina aukščiausią vaizdo kokybę. Tai reiškia, kad televizorius tiksliai atkuria įrašo originalą atitinkančius vaizdus. „THX“ sertifikatas suteikiamas tik geriausią savo klasėje vaizdo kokybę turintiems televizoriams. Vaizdo medžiagos atkūrimas „THX“ režime leidžia žiūrėti filmus taip, kaip yra sumanęs režisierius. Net jeigu Jūsų žiūrima vaizdo medžiaga perduodama mažesne nei 4K raiška, išmanioji „UD20“ serijos raiškos pagerinimo priemonė padidins ją taip, kad ji būtų kuo panašesnė į 4K, nepriklausomai nuo to, ar signalas yra gaunamas iš palydovinio ar kabelinio imtuvo, antžeminės televizijos, „Blu - ray“ ar DVD grotuvo, žaidimų konsolės. Tokiu būdu vaizdas bus ryškesnis ir gyvesnis. „Upscaler Sharp - Super High Resolution Image Engine“ padidina kiekvienos vaizdo medžiagos raišką taip, kad ji būtų kuo artimesnė 4K. Šios sistemos efektyvumą dar labiau padidina, joje įdiegta nauja „Sharp“ vaizdo valdymo technologija „Local Contrast Control“, pagerinanti kontrastą ir paryškinanti smulkias detales, todėl neliks nepastebėta net ir menkiausia smulkmena, netgi žiūrint itin tamsias scenas. Vaizdo procesorius nuolat analizuoja rodomus vaizdus ir vieno pikselio tikslumu valdo kontrasto nustatymus. Vaizdas tampa itin ryškus, o detalės - lengviau pastebimos. Naujausios technologijos sistema „Resolution Control“ dinamiškai pritaiko ryškumo nuostatas, užtikrindama optimalią vaizdo kokybę, nepriklausomai nuo jo šaltinio.

Specialiai „UD20“ serijai sukurta „Yamaha AudioEngine™“ garsą ir vaizdą integruojanti sistema, užtikrindama natūralesnį garso atkūrimą ir įspūdžius tarsi kino salėje. Tuo pačiu padidinamas klausymosi komfortas, nepriklausantis nuo klausančiojo padėties. Be to, „Yamaha“ sistemos dėka pavyko paryškinti ir aukšto, ir žemo dažnio diapazonus bei tuo pačiu pasiekti tokią garso kokybę, kuri anksčiau buvo retai išgaunama plonuose plokščio ekrano televizoriuose.

„UD20“ modelių siūloma vaizdo kokybe galima gėrėtis ir tuomet, kuomet televizorius yra išjungtas. „Wallpaper Mode“ dėka ekrane gali būti rodoma Jūsų vaizdo medžiaga: nuotraukos, grafikos darbai ar mėgstamų meno kūrinių reprodukcijos.

„Aquos Net+“ („Sharp Smart TV“ portalas) suteiks Jums ištisas valandas pramogų. Įdiegto „WiFi“ prievado dėka galėsite naudotis nesibaigiančiais interneto turtais: programomis, filmais, nuotraukomis, pasirinktais portalais ir paslaugomis. „DLNATM“ leis Jūsų „UD20“ televizoriaus ekrane peržiūrėti vaizdo medžiagą, esančią Jūsų mobiliuosiuose prietaisuose ir kompiuteryje. „Android“ ir „iOS“ sistemas naudojančiuose prietaisuose įdiegiama nemokama mobilioji „Aquos Remote Lite“ programėlė leidžia valdyti televizorių tiesiogiai iš Jūsų išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Be to, „Android“ programėlė leidžia lengvai valdyti televizorių balsu. „MiracastTM“ leis Jums dideliame „UD20“ ekrane naudotis žaidimais ir medžiaga, esančia Jūsų išmaniajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje su „AndroidTM“ operacine sistema.

60” ir 70” įstrižainės dydžio „UD20“ serijos televizoriai Lietuvos prekybos tinkluose pasirodys rugsėjo mėnesį.

Rekomenduojamos televizorių kainos:

LC-60UD20E – 3499 EUR

LC-70UD20E – 4999 EUR

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: