Kroviklis nuolat skubantiems: užtenka 15 minučių  (0)

Kompanija Motorola, kuri praėjusią savaitę anonsavo atnaujintus išmaniuosius telefonus Moto X ir Moto G, šį kartą pristatė naujos kartos įkrovimo įrenginį. Gamintojo teigimu, naujasis kroviklis leis mobiliems įrenginiams veikti 8 valandas po 15 minučių įkrovimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

$35 (apie 93 lt) kainuojantis Motorola Turbo Charger naudoja technologiją Quick Charge 2.0, kurios kūrėja yra kompanija Qualcomm, o kad technologija pademonstruotų visą potencialą, būtina išpildyti kelias sąlygas.

Visų pirma, įkrovimo sparta priklauso nuo akumuliatoriaus įkrovimo lygio – kuo labiau „nusodinta“ baterija, tuo greičiau vyksta jos įkrovimas. Be to, deklaruojamas 8 valandų veikimo laikotarpis numato mišrų darbo pobūdį – jei su telefonu bus, pavyzdžiui, nuolat žaidžiama, veikimas bus trumpesnis.

Įkrovimo laiką įtakoja ir kiti faktoriai, tokie kaip baterijos amžius, temperatūra, įrenginio nustatymai, naudojamas mobiliojo ryšio tinklas (3G ar 4G LTE) ir t.t. Visa tai apibendrinus, galima teigti, kad deklaruojamos 8 valandos po 15 minučių krovimo yra labiau rinkodarinis šūkis.

Kaip ten bebūtų, Quick Charge 2.0 yra žingsnis į priekį, leisiantis sutrumpinti baterijų krovimo laiką. Tarp palaikomų mobiliųjų įrenginių minimi modeliai su procesoriais Qualcomm Snapdragon 400/600/800. Tarp tokių galima paminėti Motorola Moto X HTC One M8, Samsung Galaxy Note 4, Galaxy S5, Sony Xperia Z2 ir Xperia Z3.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (0)