Kas geriau: vienas iPhone 6 ar už tą pačią kainą šeši ASUS ZenFone?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2014-09-14 18:13
Bėda ta, kad Apple atveju ir mokslininko nereikia, kad tai suprasti: https://www.youtube.com/watch?v=60GY9EnfRZA
Evalda5 2014-09-14 18:15
Arba, kad visi besmegeniai suprastų, eik paverkti į kamputį, savo nuomonę įsidėjęs virškinimo trakto pabaigoj. Nei vienoj vietoj neparašiau, kad tamsta ir esi Apple pusėj. Tik pabrėžiau, kad tamstos nuomonė apie Apple "prestižą" perdėta, arba net fanboy'iška. Taip kad nesuprasdamas, ką kiti kalba, nesiuntinėk visų į visas puses, nesi pasaulio bamba. Ir mano mirusios motinos čia kišt nereikia, nesu itin tikintis, bet vis vien, manau, kad šventvagiška. Gana pyktis, nuoširdžiai, ir be sarkazmo - žinau, kad ne visada aiškiai dėstau mintis, čia mano problema. Geros dienos!
DarkNRG 2014-09-14 18:27
Sitas pasakas gali eit sekt kitiems apple fanboy'ams. Viskas vyksta kiek kitaip: Apple paima tai, ka kiti jau turejo sukure ir sekmingai naudojo, padaro NEreiksmingu pakeitimu ir prideda kokiu nors nereikalingu smulkmenu (o daznai ir isvis paima, ir tiek..), ivinioja visas savo 'naujoves' i grazia reklama ir pristato tai, kaip nerealia naujove, be kurios tu negalesi gyvent. Ir taip smegenu plovimo bei pinigu darymo masina vaziuoja toliau.
Paprastas_zmogus 2014-09-14 18:47
Kai koks nors fanbojus pradeda aiškinti, kad jam nepatinka iPhone ar Apple dėl tam tikrų sprendimų/politikos, dar galima jį suprasti. Bet kai kategoriškai nepripažįstama niekas, ką Apple yra padarę gero, tai tada supranti, kad jo nuomonė ir kompetencija neverti nė sudilusio skatiko.
sub 2014-09-15 11:49
Čia super pataikei.
sub 2014-09-15 12:14
Na pigesnį analogą su tokiu pačiu komforto lygiu X6-am būtum radęs ir Nissan ir kitų gamintojų asortimente. Tame ir esmė, kam permokėt, kai gali ir pigiau komfortišką, aukštos sėdėsenos automobilį nusipirkti. Tai gal ir Mersą GL450 perkantis asmuo negalvojo apie prestižo parodymą. Čia labiau reiktų sulysti atgal į kiautą tiems, kurie "hatina" elementarius dalykus, kaip pasirinkimo laisvė ir kriterijai. Žmogus renkasi produktą/prekę sau pagal savo poreikį. Na bet neneigiu, kad yra tokių kurie nori pasimaivyt su savo presitižiniais niekalais.
moo 2014-09-15 12:37
Nusišnekėjai 2 kartus viename sakinyje. 1) Gucci ir Armani mados sferoje dirbančių, ar tiesiog ten gyvenenčių turtingų paryžiečių ar milaniečių yra traktuojama kaip visiška beskonybė skirta eksportui į Rusiją. Lietuvoje, tarpe tam tikrų sluoksnių (kartu su piršto storumo aukso grandinėmis ir niauktais langais) o ypač Maskvoje, tai gal kažką ir reiškia, bet tik tarpe tų individų. 2) Apple, ypač Amerikoje, nėra joks prestižas. Beskonybė Vertu, gal, bet tik ne Apple. Ir tai tik panašiuose, aukščiau minėtuose, sluoksniuose.
O_O 2014-09-15 12:39
Tu pasakyk tą tiems "turtolems", kurie perka šią produkciją, kad pasipuikuoti.
aurimokas 2014-09-15 13:14
Jeigu nori būt "prestižinis" perki Vertu telefoną, omega laikrodį, auksinį Bugatti ir kostiumą siuvi vienetinį, pritaikytą būtent tau, pas specialistą. Visa kita, nėra kažkoks prestižo ženklas, jeigu tą patį daiktą turi dar bent 20-30 mln. asmenų. Neįperki nė vieno iš išvardintų? Tada nusileisk ant žemės ir nustok vaidint kažkokį turtuolį, nes vistiek plūgo rankenų nesugebi kišenėse paslėpt.