iPhone 6 ir iPhone 6 Plus paklausa muša visus rekordus  (2)

Pirkėjams gali tekti laukti 3-4 savaites, jei šie nori gauti ilgai lauką Apple planšetofoną iPhone 6 Plus. Visa tai susiję su rekordiniu išankstinių užsakymų skaičiumi, praneša naujienų agentūra Reuters, remdamasi kompanijos Apple pateikta informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujieji Apple išmanieji telefonai debiutuos rugsėjo 19 d., tačiau užsakymus priima nuo praėjusio penktadienio – rugsėjo 12 d. Ir jei 4,7“ ekraną turintis iPhone 6 savo pirkėjus pasieks jau kitą penktadienį, tai iPhone 6 Plus gali tekti palaukti iki mėnesio. Didieji JAV mobiliojo ryšio operatoriai – AT&T, Verizon ir Sprint – apskritai žada pristatyti 5,5“ ekraną turintį iPhone 6 Plus po 6 savaičių nuo užsakymo pateikimo. Kompanija Apple su naujų iPhone deficitu susiduria praktiškai kasmet. Ypač tai matyti tuomet, kai atliekami esminiai iPhone dizaino ir funkcionalumo pokyčiai, kaip tai šiemet nutiko su iPhone 6 ir iPhone 6 Plus. Beje, spekuliantai jau naudojasi susiklosčiusia situacija, o iš Apple gerbėjų, kurie nelinkę laukti per ilgai prašo tikrai didelių sumų. Pavyzdžiui, eBay galima rasti iPhone 6 Plus su 128 GB kaupikliu ir aukso spalvos korpusu, kuris siūlomas už $1625, kai oficiali kaina be sutarties sieks $949 (3045 lt su PVM).

Taip pat paviešinti pirmieji iPhone 6 testų rezultatai, kuriuos išplatino puslapis Legit Reviews. Teste Basemark X naujasis Apple išmanusis telefonas su 2 branduolių 20 nm procesoriumi A8 (1,4 GHz) surinko 21 204 balus. Palyginimui: iPhone 5S su 28 nm procesoriumi A7 (1,3 GHz) surinko 20 253 balus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: