„Facebook“ turtuoliams: už prisijungimą – 24 tūkst. litų  (0)

Jei turite atliekamą krūvelę pinigų ir jums atsibodo nemokami tinklalapiai, tokie kaip „Facebook“ ar „Twitter“, užsukite į „Netropolitan“. Tai – turtuoliams skirtas socialinis tinklas, kuriame nėra reklamų, bet norint prisijungti teks susimokėti 9 tūkst. dolerių (24 tūkst. Lt), o vėliau – dar po 3 tūkst. dolerių (8 tūkst. Lt) kasmet.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už šį mokestį vartotojams taip pat suteikiama neribota debesijos saugykla ir jie gali dalintis failais su kitais vartotojais. Visa kita – iš esmės tas pat, ką galima rasti „Facebook“, praneša Dailymail.co.uk.

Prie tinklalapio leidžiama prisijungti tik tikru vardu ir pavarde, taip pat naudotojui turi būti daugiau nei 21 metai. Administratoriai nuolat stebi svetainę ir naikina netinkamus įrašus, kurie gali užtraukti teisinę atsakomybę.

Naująjį socialinį tinklą įkūrė kompozitorius Jamesas Touchi-Petersas iš Niujorko.

„Netropolitan“ turi daug funkcijų, kurių tikėtumėtės iš modernaus socialinio tinklo, ir keletą tokių, kurių nesitikite, – paaiškina J.Touchi-Petersas. – Kai tik tapsite „Netropolitan“ nariu, gausite prieigą prie kitų narių būsenos atnaujinimų ir pokalbių kambarių. Jūs galite kurti grupes, bendrauti apie viską – nuo vynų iki klasikinių automobilių ar atostogų rekomendacijų.“

Nors tinklalapyje nėra reklamų, vartotojai gali įkelti savo skelbimus ir, pavyzdžiui, siūlyti prekes kitiems nariams tiesiogiai. Dėl saugumo ir privatumo priežasčių šis socialinis tinklas nėra indeksuojamas „Google“, jo turinio negali matyti neprisiregistravę naršytojai, neatskleidžiama ir šios svetainės narių informacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(10)
(10)
(0)

Komentarai (0)