Artėjama prie serijinio produkto: pristatyta nauja Oculus Rift versija  (0)

Kompanija Oculus VR pristatė naują virtualios realybės šalmo Oculus Rift versiją, kuri daugeliu aspektų pranoksta antros kartos Dev Kit (DK2) modelį, be to, savo techninėmis specifikacijomis jis yra daug artimesnis serijinei versijai, kuri pasirodys prekyboje 2015 m.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis prototipas, kuris šiuo metu žinomas kodiniu pavadinimu „Crescent Bay“, siūlo daug aukštesnę raišką ir kadrų dažnį, 360 laipsnių sekimo galimybę, be to, modelis yra daug lengvesnis, nei pirmtakas.

Viena iš esminių naujovių tapo integruotos ausinės, kurios leidžia sustiprinti dalyvavimo efektą. Šiam reikalui buvo licencijuota technologija Real Space 3D.

Taip pat buvo anonsuota ir el. parduotuvė Oculus Platform. Pastaroji leis trečių šalių kūrėjams parduoti virtualios realybės šalmui skirtą programinę įrangą. Patekti į Oculus Platform galima, naudojantis asmeniniais kompiuteriais, mobiliais įrenginiais arba virtualios realybės šalmu Oculus Rift.

Kada prekyboje pasirodys Crescent Bay, kūrėjai nepranešė, taip pat nepasakė ir galimos kainos. Priminsime, kad programuotojai ir kūrėjai Oculus Rift DK2 gali įsigyti už $350, šių virtualios realybės šalmų tiražas jau viršijo 70 000 egzempliorių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(0)
(14)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: