Prigulk, kur tik panorėsi! Japonas išrado dėvimą „lovą“  (0)

Nesvarbu, ar laukiate milžiniškoje eilėje masinių išpardavimų metu, ar tiesiog stovyklaujate miške... yra nemažai situacijų kuomet, rodos, nesinori nieko daugiau, kaip tik prigulti čia ir dabar.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad daugiau niekada nebetektų glaustis prie šaltos žemės, viena kompanija sukūrė dėvimą futoną, kurį galite nešiotis su savimi kur tik tai norite. Kombinezono tipo „lova“ yra pakankamai minkšta, kad patogiai pailsėtumėte ant bet kokio grindinio. Nusnūdus, čiužinuką galima suvynioti kaip miegmaišį ir nusigabenti jį į kitą vietą. Šis keistokas apdaras-lova buvo sukurtas biuro reikmenų gamintojo King Jim iš Tokijo (Japonija). Siekiant jį pritaikyti prie skirtingo žmogaus ūgio, kūrėjas minkštąjį kombinezoną sumodeliavo taip, kad jį būtų galima atlenkti ir tvirtinti prie kaklo bei kojų apačios. Maža to, jis gali keisti pamušalo užpildą priklausomai nuo metų laiko. Kad išradimas pilnai pateisintų komfortą mėgstančių vartotojų lūkesčius į komplektą įskaičiuojamas ir oro kilimėlis. Patogiai nusnaudus, nusivilktą pagrindinę dalį galima susukti ir įkišti į miegmaišio dydžio maišą, o oro kilimėlis gali būti patalpintas į nedidelį A4 dydžio maišelį. Kitas japonų išskiriamas privalumas – galimybė „lovą“ dėvėti, kaip šiltą apdarą. Tokiu būdu, jis neužims nė sulankstyto miegmaišio vietos.

Produktas yra pagamintas iš neilono, polietileno ir poliesterio medžiagų. Jis sveria tik apie 700 gramų, todėl nesudaro sunkumų nešiojantis kuprinėje ar krepšyje.

Ištiesus jo ilgis siekia 1,6 metrus, o plotis – 0,6 metro. Oro kilimėlis kiek ilgesnis (2,88 metrai) ir platesnis (0,7 metro). Tokių matmenų turėtų pakakti, kad patogiai pailsėtų įvairaus svorio ir sudėjimo žmonės (oro kilimėlis atlaiko iki 200 kg svorį).

Šios nešiojamos „lovos“ kaina siekia vos 40 dolerių, tačiau už tai jūs gausite galimybę prigulti bet kurioje vietoje ir beveik bet kokiomis oro sąlygomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(6)
(5)

Komentarai (0)