Vaikai „Apple“ parduotuvėse smaginasi, lankstydami „iPhone 6 Plus“ (Video)  (26)

„Varom, kol nepaprašė susimokėti“, – krizena vaikai, lankstydami naująjį išmanųjį telefoną „iPhone 6 Plus“. Įsitikinti internete pasklidusia informacija apie įrenginių lankstumą jie sugalvojo pačios „Apple“ parduotuvėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Manoma, kad du 15-mečiai tokį „eksperimentą“ atliko Norfolko (Didžioji Britanija) parduotuvėje. Iš pradžių jiems sunkokai sekasi sulenkti auksinės spalvos telefoną, bet netrukus aliuminio rėmelis „pasiduoda“ ir įlinksta. Stipriau paspaudus jis susilenkia taip smarkiai, kad net atšoka jo ekranas.

Dar kurį laiką palankstę telefoną jie nusprendžia pakalbinti parduotuvės darbuotoją. Šis vaikus užtikrina, kad telefono lankstumas tėra internete sklandantis mitas.

Šį vaizdo įrašą jaunuoliai buvo paviešinę internete, bet netrukus jį pašalino – ko gero, dėl to, kad jame parodė ir savo veidus. Visgi jį spėjo nukopijuoti kiti ir įrašas toliau plinta internete.

Jei būtų atpažinti, parduotuvė paaugliams gali pateikti sąskaitą už prekių gadinimą. Tiesa, vienas iš jaunuolių teigia, kad to nebijo: „Tai pačios „Apple“ kaltė – jie neteisingai reklamuoja prekes, sakydami, kad tai yra geriausias „iPhone“, bet aišku, kad taip nėra, jei jį galima sulenkti rankomis ar kišenėje. Tai tiesiog juokinga.“

Dailymail.co.uk nurodo, kad sulankstytų „iPhone 6 Plus“ galima rasti ir kitose „Apple“ parduotuvėse, nors jų konsultantai skuba pakeisti sugadintus įrenginius, kad nepakenktų įvaizdžiui.

Anksčiau „Apple“ pripažino, kad „iPhone 6 Plus“ gali sulinkti net specialiai nesistengiant to padaryti ir žada pakeisti netyčiniu būdu sugadintus modelius.

„Consumer Reports“ specialistai nustatė, kad „iPhone 6“ ir „HTC One M8“ sulenkti reikia mažiau jėgos nei „iPhone 6 Plus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(23)
(16)
(7)

Komentarai (26)