Tokios vaizdo kameros dar nematėte (Video)  (6)

Tai – ne žaislinio povandeninio laivo periskopas. Tai – nauja HTC vaizdo kamera „Re“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįprasto dizaino įrenginį pristačiusi HTC aiškina, kad cilindrinis dizainas pasirinktas dėl patogumo: kamerą patogu laikyti ir naudoti viena ranka. Bet jai yra sukurta ir specialių laikiklių. Paprasčiau sakant, šis „periskopas“ yra savotiškas „GoPro“ analogas.

Įrenginys įsijungia vos paėmus – tai užfiksuota integruotas judesio jutiklis. Kamera turi dvi funkcijas, fotografavimo ir filmavimo, bet tik vieną mygtuką. Viskas paprasta: jį paspaudus užfiksuojama nuotrauka, o palaikius ilgiau – įjungiamas filmavimo režimas.

„Re“ įmontuotas 16 mln. tšk. CMOS jutiklis, 146 laipsnių plačiakampis objektyvas, kamera gali filmuoti „Full HD“ raiška, taip pat sulėtintai bei fiksuoti vaizdą nustatytais laiko intervalais. Įrenginys yra atsparus vandeniui.

Speciali „Re“ aplikacija leis naudotis vaizdo ieškikliu gyvai – mobiliojo įrenginio ekrane vartotojai galės stebėti kameros vaizdą realiuoju laiku. Aplikacija taip pat sukurs atsargines duomenų kopijas telefone arba „debesyje“ automatiškai, todėl neteks rūpintis dėl pasibaigusios duomenų talpos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(56)
(99)
(-38)

Komentarai (6)