Pirmąją pasaulyje povandeninę išmaniųjų telefonų parduotuvę teks lankyti su narų pagalba  (0)

Kompanija Sony, kuri nusprendė keisti savo strategiją mobilių įrenginių rinkoje, greitu metu atidarys firminę parduotuvę, pavadintą „Xperia Aquatech Store“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai bus pirmoji pasaulyje mobilių įrenginių parduotuvė, įsikursianti po vandeniu, rašo puslapis Android Community.

„Xperia Aquatech Store“ bus galima rasti Jungtiniuose Arabų Emyratuose, netoli sostinės Dubajaus esančioje pakrantėje. Unikalaus prekybinio salono atidarymas įvyks 2014 m. gruodžio 3 d.

Japonų kompanijos atstovų teigimu, naujoji parduotuvė leis „tam tikriems klientams ir spaudos atstovams susipažinti su Sony produktais, esant po vandeniu maždaug 4 metrų gylyje“. Svečius lydės profesionalūs nardytojai.

Pažymima, kad povandeninės parduotuvės lankytojai galės „stovėti ant jūros dugno ir kvėpuoti be didesnių problemų“. Žadama, kad lankytojai originalaus salono tikrai nepamirš ilgą laiką.

Natūralu, kad tokio prekybinio salono atidarymas yra pirmiausia reklaminis triukas, kuris skirtas pritraukti mobilių įrenginių rinkos išlepintus vartotojus. Sony sprendimas atidaryti povandeninę parduotuvę yra natūralus siekis pabrėžti savo išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ypatumus. Xperia serijos flagmanai jau kuris laikas pasižymi apsauga nuo vandens, ne išimtis ir naujieji Xperia Z3, Xperia Z3 Compact ir Xperia Z3 Tablet Compact.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai (0)