Vyras gatvėmis važinėja Betmeno automobiliu (Video)  (0)

Kol dauguma Betmano gerbėjų kolekcionuoja herojaus figūrėles bei žaislinius jo automobilio modeliukus, 29-erių metų Zakas Mihajlovič iš Kamdeno (Naujasis Pietų Velsas, Australija) nusprendė susikonstruoti sau tikrą betmenobilį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruosius dvejus metus australas praleido modeliuodamas gatvėmis turinčią teisę riedėti Betmeno automobilio versiją iš 1989 metų filmo, kuriame vaidino Michaelas Keatonas. Už šią mašiną Zakui buvo pasiūlyta šešiaženklė pinigų suma, tačiau autorius nusprendė ją pasilikti ir savo pasirodymais linksminti sergančius vaikus. „Tai mano absoliutus pasididžiavimas ir džiaugsmas“, – teigė vyras, – jeigu nieko daugiau šiame gyvenime nebe nuveikčiau, vis vien mirčiau laimingas“. Zakui buvo tik penkeri metai, kai jis pirmą kartą pasižiūrėjo Betmeno filmą ir nuo to laiko jį užvaldė tikra manija. Norėdamas sukurti Betmenobilį, gerbėjas suderino savo dvi aistras: meilę juodajam super herojui ir pašaukimą konstruoti automobilius. Šio projekto idėja gimė prieš ketverius metus. Zakas su savo draugo Scott Cox pagalba ir senelio inžinieriaus konsultacijomis du metus rinko reikalingas dalis, kai kurios iš jų buvo naudojamos originaliame Betmeno filmo automobilyje. „Nors kulkosvaidžio, kablių ar bombų, deja, surasti nepavyko, tačiau iš filme buvusių automobilių gavau reguliuojamą važiuoklę ir veikiančias turbinas“, – pasakojo betmenobilio kūrėjas. Nepaisant to, kad mirtinų ginklų mašinoje nerasi, Zako kūrinys spėjo sulaukti daug dėmesio ir įvairių reakcijų. Vieni mano, kad vyras yra tikras „beprotis“, kiti išvydę šį aparatą tiesiog džiaugiasi. "Kartą važiavau greitkeliu ir pasigirdo keistas triukšmas. Pamaniau, kad kažkas negerai su mano automobiliu, bet tai buvo Devinto naujienų kanalo sraigtasparnis, kuris mane persekiojo“ – prisiminė australas.

Zakas taip pat yra sulaukęs ir itin keistų žmonių pasiūlymų: nuo Dubajaus Šeicho pasiryžimo pakloti milžinišką pinigų sumą mainais už automobilį iki porelės įgeidžio mašiną „pakrikštyti“. Tačiau savininko tai nesudomino.

Zakas tikrai nesutiktų parduoti ar nuomoti savo neįtikėtinos svajonių transporto priemonės. Vietoje to, jis prisidėjo prie „Make-A-Wish“ fondo, kuris pildo mirtinai sergančiųjų vaikų svajones.

„Aš apsirengiu kaip Betmenas ir džiuginu vaikus – kartais pasibeldžiu į jų duris ar išsivežu vakarienės“, – teigia Zakas. Vyras su savo herojumi susipažinti padėjo jau 40-čiai vaikų ir šios veiklos artimiausiu metu nutraukti neketina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(50)
(3)
(47)

Komentarai (0)