Blizzard naujienos: online šaudyklė Overwatch ir StarCraft II: Legacy of the Void (Video, Foto)  (1)

Kompanija Blizzard Entertainment renginyje BlizzСon 2014 anonsavo visiškai naują žaidimą Overwatch, kuris priklauso komandinės multiplayer šaudyklės žanrui ir senai lauktą StarCraft II: Legacy of the Void.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimo kūrimui vadovauja buvęs MMORPG World of Warcraft direktorius Jeff Caplan. Jo teigimu, projektas papasakos apie herojų komandą, kuri anksčiau palaikydavo tvarką pasaulyje, tačiau dabar neteko savo ankstesnės įtakos.

Internetinėse kautynėse vienas prieš kitas stos dvylika žmonių, kurie pasidalins į kelias komandas, kurios kausis gerai žinomose, tačiau perdarytose pasaulio vietovėse, tokiose kaip D. Britanija, Egiptas, Australija ir Prancūzija.

Overwatch kūrėjų teigimu, jų tikslas buvo sukurti šaudyklę, kurią galima labai lengvai suprasti, tačiau sunku įsisavinti. Kiekvienas herojus turi savo ginklų tipus ir unikalias savybes.

Blizzard prezidentas Mike Morhaime teigė, kad kuriant naująjį žaidimą, tikslas buvo sukurti puikią šaudyklę, kuri prieinama plačiai auditorijai, tačiau tuo pačiu metu pasižymėtų gilumu ir veiksmo gausa, kadangi visa tai labai mėgsta šio žanro gerbėjai.

Šiuo metu galima užsiregistruoti žaidimo Beta versijos testavimui, kuris prasidės 2015 m. pradžioje. Blizzard tikina, kad Overwatch pasirodys anksčiau, nei mes galime tikėtis. Žaidimas bus prieinamas PC platformų savininkams, tuo tarpu apie konsolių palaikymą šiuo metu kūrėjai kalbėti atsisako.

StarCraft II: Legacy of the Void

Kartu su internetine šaudykle Overwatch kompanija Blizzard pristatė ir tai, ko ilgai laukė realaus laiko strategijos gerbėjai – paskutinę StarCraft II trilogijos dalį, kuri vadinasi „Legacy of the Void“.

Vieno žaidėjo kampanijoje, kuri šį kartą skirta protosų rasei, žaidėjams teks įsikūnyti į hierarchą Artanisą, kuriam teks atkovoti gimtąją protasų planetą Aiūrą. Pastarąją dar pirmosios StarCraft dalies metu užgrobė zergai.

Siužetinė linija leis susitikti ne tik su gerai žinomais herojais, tačiau ir su naujais personažais, kurie priklauso protasų rasei. Tai bus patarėjai, komandosai, padėjėjai, inžinieriai.

Tokiu būdu, galima tikėtis, kad mūsų laukia patobulinta ginklų mechanika ir technologijos, leisiančios vis kitaip sužaisti tam tikrus momentus. Bent jau „StarCraft II: Wings of Liberty“ buvo galima įveikti keliasdešimt skirtingų būdų su įvairiomis technologijomis, ir vis tiek likdavo vietos naujoms idėjoms.

Žaidėjai jau dabar gali užsiregistruoti „StarCraft II: Legacy of the Void“ Beta versijos testavime: tam reikalui reikia pasinaudoti šia nuoroda. Tiksli Beta testavimo data dar nepaskelbta, o kartu nežinoma, kada prekyboje debiutuos galutinė trilogijos dalis, todėl šiuo metu galima pasigrožėti tik publikuotomis žaidimo nuotraukomis, kuriose rodomos ne tik kautynės, tačiau ir laivo kajutės bei tiltelio kadrai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (1)