„Putifonai“ – paauksuoti iPhone 6 su Rusijos prezidento atvaizdu  (3)

Rusijos kompanija „Smart Luxury Group Ltd.“ sugalvojo pagerbti dabartinį šalies prezidentą Vladimirą Putiną ir išleisti prestižinį išmanųjį telefoną, kuris gana greitai buvo pramintas „Putifonu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas „Caviar Supremo Putin II“ buvo anonsuotas lapkričio 10 d., o jo rekomenduojama kaina sudarė 169 tūkst. rublių (apie 10 150 lt). Naujasis mobilus įrenginys sukurtas neseniai debiutavusio Apple flagmano iPhone 6 pagrindu, tačiau nugarinė dalis yra padengta anoduotu auksu. Nugarėlėje taip pat galima matyti graviūrą su V. Putino portretu, Rusijos herbą ir pirmuosius šalies himno žodžius. Techninės specifikacijos liko tokios pačios, kaip ir originaliojo iPhone 6.

Caviar išmanieji telefonai sukurti, pagrindu pasirinkus iPhone, kurie gali būti padengti auksu, anglies pluoštu, oda ir kitomis medžiagomis. Daugumoje atvejų ant nugarėlių išgraviruoti žmonių portretai arba teminiai atvaizdai.

Ar Rusijos rinkoje pasirodys paauksuoti „Supremo Putin II“ su V. Putino portretu, kyla daug abejonių, kadangi Rusijos prezidentas nepalaimino savo atvaizdo komercializacijos.

V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad Rusijos prezidentas nenori, kad jo atvaizdas ir vardas būtų naudojami komerciniais tikslais.


FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(17)
(-3)

Komentarai (3)