Kaip gali atrodyti naujasis Samsung Galaxy S6? (Video)  (1)

Kompanija Samsung jau anksčiau pažadėjo, kad naujasis Galaxy S6 bus nepanašus į jokį kitą pirmtaką. Tačiau kaip jis atrodys ir kokiomis specifikacijomis pasižymės, kol kas niekas nežino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, tai netrukdo entuziastams kurti savus konceptus.

Koncepto autorių teigimu, Galaxy S6 turi metalinį korpusą su stikliniais elementais, o korpusas bus keturių spalvinių gamų: baltos, juodos, sidabrinės ir aukso spalvos. Korpuso storis sudarys 6,7 mm, svoris – 140 gramų.

Taip pat paminėtos ir techninės charakteristikos: 5,2“ ekranas su 2560 x 1440 taškų raiška (564 ppi), 64 bitų procesorius Qualcomm Snapdragon 810, pagrindinė kamera – 20 megapikselių, galinti įrašyti Ultra HD (4K) formato vaizdinę medžiagą.

Taip pat minima 3,7 MP kamera priekinėje dalyje, pirštų atspaudų skeneris, pulso matavimo daviklis, didesnės talpos baterija su greitos įkrovimo technologijos palaikymu, NFC, Wi-Fi, Bluetooth, 4G LTE, operacinė sistema Android 5.0 Lollipop.

Specifikacijos gana realistiškos, tokias ne kartą minėjo įvairūs šaltiniai. Bene didžiausią intrigą kelia būtent Galaxy S6 dizainas. Koks jis bus iš tikrųjų, mes turėtume pamatyti 2015 m. pavasarį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(35)
(-32)

Komentarai (1)