Sulankstomus ir suvyniojamus ekranus LG pasiūlys 2017 m.  (0)

Kompanijos „LG Electronics“ dukterinė firma “LG Display”, atsakinga už ekranų gamybą, paskelbė infografiką, vaizduojančią ekranų technologijos vystymosi tempą ir kryptį. Pasak korėjėčių, jau 2017 metais galima tikėtis sulankstomų ir susukamų planšetinių kompiuterių ir televizorių debiutų rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LG Display“ – viena didžiausių ekranų gamintojų pasaulyje. Tam, kad išlaikytų tokias pozicijas, koncernas turi sekti naujausiais technologiniais sprendimais, todėl nieko keisto, kad kompanijos mokslininkai atkakliai dirba ties naujų ekranų kartų, galinčių tapti revoliucija rinkoje, vystymu.

Remiantis šia maža „LG“ paskelbta infografika, galima teigti, kad jau ateinančiais metais prekyboje turėtume išvysti planšetinius kompiuterius ir išmaniuosius telefonus su ekranais, kuriuos lengva sulenkti.

Dar po dviejų metų galbūt pamatysime sulenkiamus televizorius, planšetinius bei nešiojamus kompiuterius su ekranais, kuriuos galima susukti kaip popieriaus lapą.

Šie pažadai nėra tušti žodžiai – „LG“ atlieka eksperimentus šioje srityje jau keletą metų. 2013 m. kompanija pradėjo prekiauti „LG G Flex“ – išmaniuoju telefonu su užlenktu ekranu, o po kelių mėnesių pristatė 15 colių susukamą į ritinį ekraną.

Siekdama realizuoti savo vizijas „LG Display“ ketina pasitelkti P-OLED technologiją. Šis sprendimas leistų pagaminti žymiai plonesnius ir lengvesnius ekranus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(16)
(2)
(14)

Komentarai (0)