Papildymas Warlords of Draenor atgaivino World of Warcraft, bet nukankino Blizzard serverius(Video)  (0)

MMORPG žaidimo World of Warcraft vykdomasis prodiuseris Allen Brack oficialiame Blizzard tinklaraštyje publikavo pranešimą, kuriame atsiprašė dėl problemų, susijusių su papildymo Warlords of Draenor debiutu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vartotojai buvo priversti laukti virtualiose eilėse, negalėjo pereiti siužetinės linijos, taip pat negavo prieigos prie naujų funkcijų.

„Aš suprantu, jog daugelis iš jūsų laukė šio papildymo. Kai tik jį paleidote, iš komentarų galėjau suprasti, kad tai yra geriausias DLC iš visų anksčiau išleistų. Tačiau buvo susidurta su problemomis, kurios jus kankina pirmas kelias dienas po debiuto, ir dėl to aš atsiprašau“, – teigė Allen Brack.

WoW prodiuserio teigimu, nors milijonai sugebėjo pažaisti ir netgi patobulinti savo herojų iki šimtojo lygio, nemažai vartotojų laukė eilėse, kad prisijungtų prie serverių.

Norėdama išspręsti šią problemą, Blizzard leido prie serverių prisijungti dvigubai daugiau žaidėjų, nei anksčiau – tai turėtų smarkiai sumažinti laukimo laiką, o kartais žymiai sumažinti eiles iki priimtino lygio.

Visiems Europos ir JAV žaidėjams, kurie buvo aktyvūs lapkričio 14 d., bus padovanotos 5 nemokamos prenumeratos dienos. „Tikiuosi, jūs priimsite mano atsiprašymą ir toliau tikėsite mumis“, – teigė Allen Brack.

Reikia pažymėti, kad Warlords of Draenor pasirodymas leido iš naujo atgimti kultiniam MMORPG – World of Warcraft prenumeratorių skaičius pasiekė 10 mln.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(18)
(4)
(14)

Komentarai (0)