Solidi Ubisoft reakcija į galybę "Assassins Creed: Unity" klaidų  (4)

Kompanija Ubisoft publikavo atvirą laišką, kuris skirtos jos kuriamų žaidimų gerbėjams. Laiške kūrėjai atsiprašė už galybę Assassin’s Creed: Unity techninių problemų ir klaidų, kurios trukdo mėgautis žaidimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ubisoft atstovai taip pat pranešė apie trečio didelio atnaujinimo pasirodymą. Jame ištaisyta net apie tris šimtus įvairiausių klaidų, žadamas didesnis žaidimo darbo stabilumas ir sparta, atlikta kitų pakeitimų.

Visos pokyčių sąrašo nevardinsime, tačiau trumpai paminėsime pagrindinius momentus: pašalinta daugybė klaidų, susijusių su navigacija, kovomis ir slaptumo režimais, pakoreguotas dirbtinio intelekto ir minių darbas, pašalinta daugybė meniu ir vartotojo sąsajos problemų, pašalintos specifinės kai kurių misijų klaidos.

Reikia paminėti tai, kad žaidimo problemos buvo tokios didelės, kad tai lėmė visos serijos antirekordą: mažiau nei Steam vartotojų yra patenkinti Assassin’s Creed Unity, tuo tarpu puslapyje Metacritic įvertinimas pateko į raudoną zoną – žaidėjai skyrė vos 2,2 balus iš 10 galimų.

Grįžtant prie viešo kūrėjų atsiprašymo, reikėtų paminėti ir dar vieną labai įdomų dalyką: visi Assassin’s Creed: Unity žaidėjai nemokamai gaus papildymą Dead Kings DLC, kuris bus išleistas artimiausiu metu.

Jei jūs įsigijote „Season Pass“ arba Assassin’s Creed Unity Gold Edition, kuriame yra sezoninis leidimas, dovanų galėsite gauti vieną žaidimą, kurį bus galima pasirinkti iš žemiau pateikto sąrašo:

  • The Crew
  • Far Cry 4
  • Watch Dogs
  • Assassin’s Creed Black Flag
  • Rayman Legends
  • Just Dance 2015

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(5)
(7)

Komentarai (4)