Du nauji „HTC Desire 620“: vienas greitiems, kitas – plepiems (Video)  (0)

Pristatydama du naujus „Desire“ serijos modelius „Desire 620“ ir „Desire 620g“, kompanija HTC per daug galvos nesuko. „Desire 620“ palaikys 4G ryšį, o „Desire 620g“ veiks tik 3G, tačiau turės aštuonių branduolių procesorių ir suteiks galimybę naudotis dviem SIM kortelėmis. Abu jie apvilkti identiškais jau įprasto šiai kompanijai dizaino dviejų spalvų korpusais, tad pirkėjams siūlomi net ne nauji telefonai, o gera kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad nauji telefonai skirti būtent tiems, kurie pirmiausia žiūri į savo kišenę, o tik po to į gaminį, neslepia HTC korporacijos vadovas Peteris Chou:

„Naujasis „HTC Desire“ modelis ne tik pasižymi jaunatvišku dizainu, bet yra ir galingas bei spartus. „HTC Desire 620“ – tobulas pasirinkimas tiems, kurie mėgsta pramogas ir ieško galingo bei išskirtinio dizaino išmaniojo telefono už prieinamą kainą.“

„HTC Desire 620” turi 8 MP pagrindinę ir 5 MP priekinę kameras su automatinio fokusavimo bei tęstinio fotografavimo funkcijomis. Abi kameros suteikia galimybę filmuoti vaizdą 1080p raiška, tad vaizdo skambučiai bus išties labai kokybiški. Telefoo ekrano įstrižainė yra 5 coliai. Aišku, čia įdiegta ir HTC vizitine kortele tapusi „BlinkFeed“ technologija, leidžiančia matyti visas aktualiausias naujienas pagrindiniame ekrane.

Įrenginyje be raidelės „g“ sumontuotas keturių branduolių „Snapdragon 410 Qualcomm“ procesorius, sukasi „Android 4.4“ operacinė sistema. Telefonas palaiko 4G LTE ryšį, kuriame duomenų persiuntimo greitis gali siekti iki 150 Mb/s.

„Desire 620g“ pasižymės beveik visomis „Desire 620“ charakteristikomis, tačiau veiks tik 3G ryšio tinkle. Užtat jame įdiegtas kiek spartesnis 1,7 GHz „Octa-Core“ procesorius, be to jis palaikys 2 SIM korteles, tad tiks siekiantiems derinti darbo ir asmeninius pokalbius vienu išmaniuoju.

Abu išmanieji Lietuvos rinkoje turėtų pasirodyti 2015 m. sausio mėn., o kaina bus apie 300 EUR.

Kiek stebina tik tai, kad kartą jau gerokai apdegusi dėl to, kad leido gausybę vienas nuo kito beveik nesiskiriančių telefonų modelių, HTC ir vėl grįžta prie seno. Taip, „HTC One“ tikrai stulbinančiai gražus, tačiau tai nereiškia, kad visi kiti kompanijos įrenginiai turi atrodyti kaip šiek tiek papigintos, pasunkintos ir pastorintos šio telefono kopijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: