Kuprinė „ACME Urban harmony TRUNK“ – protingos kainos ir šiuolaikinių standartų derinys (Apžvalga)  (10)

Kai kalba pradeda eiti apie „ACME Europe“ kompanijos produktus, dauguma tiesiog iš karto tiesiogine ta žodžio prasme „pasišiaušia“ ir pradeda dalintis įvairiausio tipo argumentais bei patarimais kodėl „ACME“ produkcija yra bloga ir kodėl jos dėl vienų ar kitų priežasčių neverta pirkti. Vis dėlto kiekviena kompanija, kaip ir kiekvienas iš mūsų, auga ir keičiasi. O tai reiškia, kad subręsta, išgrynina idėjas ir pradeda taikyti naujus sprendimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent geras to pavyzdys yra 2013 metais „ACME“ pradėta plėtoti nauja „Urban harmony“ produktų serija, kurios atitinkami gaminiai kasmetiniame Vokietijoje organizuojamame dizaino konkurse tiek 2013 metais, tiek 2014 metais sugebėjo gauti „iF product design award“ apdovanojimus. Argi tai nėra teigiamų pokyčių ir atsiradusios brandos įrodymas?

Vertinant „Urban harmony“ linijos kuprinių/krepšių sprendimus būtina pabrėžti tai, kad jie orientuoti bei skirti vis labiau skubančiai ir mobilumo siekiančiai visuomenei, norinčiai savo gyvenimą sutalpinti į mažą lagaminėlį. Ir atrodo, kad „ACME Urban harmony“ serija šią sudėtingą idėją sugeba perteikti ir išspręsti visai neblogai, o kas svarbiausia – atsižvelgiant į visus šiuolaikinius standartus.

Asmeniškai iš arčiau teko susipažinti, o taip pat ir išbandyti „ACME Urban harmony TRUNK“ kuprinę, kuri anksčiau išsakytą poziciją perteikia bene geriausiai. Būtent į šią 14 x 29 x 41 cm matmenų kuprinę galima sutalpinti ne tik savo būtiniausius ir kasdien naudojamus elektroninius įrenginius, tačiau ir papildomą drabužių komplektą ar kitus dienos bėgyje reikalingus aksesuarus.

Šiuo atveju visa paslaptis slypi tame, kad be vidinio kuprinės ploto, kurio išmatavimai pateikti aukščiau, „TRUNK“ priekyje taip pat yra papildomas raišteliu užtraukiamas skyrius, kurio dydis kuprinės talpą leidžia padidinti beveik dvigubai. Tuo tarpu grįžtant prie kuprinės vidaus reikia paminėti ir tai, kad čia taip pat yra du papildomi skyriai, kurių viename galima sutalpinti iki 15,6 colių įstrižainės nešiojamą kompiuterį, o kitame iki 10 colių įstrižainės planšetinį kompiuterį.

Džiugu yra ir tai, kad „TRUNK“ taip pat atsižvelgta ir į šių įrenginių saugumą – jiems skirti skyriai yra papildomai paminkštinti, todėl net ir kuprinę išmetus ant žemės smūgio įtaka būtų pastebimai sumažinta. Be to, ši elektroninių įrenginių laikymui skirta paminkštinta kuprinės dalis taip pat papildomai yra aptraukta poliesteriu, kuris nesugeria drėgmės ir greitai džiūsta. Taigi tokia kombinacija beveik garantuoja, kad net ir po netikėtai „TRUNK“ viduje iš termoso išsiliejusios rytinės kavos, jūsų nešiojamo ar planšetinio kompiuterio į garantinio aptarnavimo centrą nešti tikrai neprireiks.

Dar vienas svarbus ir kitur nesutinkamas „ACME Urban harmony TRUNK“ kuprinės atributas – patekimas į kuprinės vidų naudojant platų 240 laipsnių atsegimo būdą. Kitaip sakant dėl didelio „TRUNK“ vidinio ploto, patekimui į jos vidų naudojamas horizontalaus tipo atsegimas, kuris leidžia kur kas efektyviau sutalpinti visus reikiamus daiktus. Tuo tarpu kaip žinome kitose kuprinėse užtrauktukai būna montuojamai vertikaliai, o tai į ją trukdo sudėti santykinai panašius matmenis turinčius daiktus.

Galiausiai reikia paminėti ir tai, kad „ACME“ kurdami kuprinę taip pat apgalvojo ir smuklių daiktų talpinimo poreikį (raktai, kortelės ir t.t.), todėl jiems laikyti „TRUNK“ yra skiriama visiškai atskira vieta. Ir čia pasitarnauja ne kas kitas, o jau aptartas horizontalaus tipo atsegimas patekimui į kuprinės vidų, kuriame naudojant kitą užtrauktuką galima pasiekti ir šį smulkiems daiktams laikyti skirtą skyrių.

Apibendrinant galima pasakyti tiek, kad „ACME Urban harmony TRUNK“ kuprinėje derinamos tamsios spalvos, santykinai kokybiškas ir racionaliai panaudotas medžiagų derinys, didelė talpa dėl priimtų nestandartinių sprendimų bei minkštos petnešos, yra puikus pasirinkimas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems ir nuolatos iš vienos vietos į kitą judantiems žmonėms. O kas svarbiausia, kad „TRUNK“ visa tai siūlo išlaikant ir dar vieną svarbų „Urban harmony“ linijos bruožą – gerą kainos ir kokybės santykį, nenorintiems tiesiog permokėti už „A“ lygio prekinį ženklą. Argi galima tam prieštarauti, kai „Urban harmony TRUNK“ kaina vos viršija 80 litų?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(25)
(22)
(3)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: