Išbandykite patys: naujos video medžiagos kūrimo galimybės, kurias suteikia „debesis“ (Video)  (0)

Debesų kompiuterijos ir technologijų naudojimas vis dažniau tampa mados ir patogumo klausimu. Dažniausiai norime, kad mūsų turimi prietaisai būtų ne tik madingi, bet ir galėtų atlikti kuo daugiau įvairiausių funkcijų. Siekiame, jog technologijų naudojimas būtų greitas, patogus ir teiktų efektyvius rezultatus. Net (o kartais – ypač) kai kalbame apie savo pramogas ar laisvalaikį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinklalapis „Wevideo.com“, atsižvelgdamas į vartotojų poreikius, sukūrė interneto vaizdo įrašų kūrimo platformą, kuri šiuo metu yra viena geriausių ir patogiausių iš to, ką galime rasti internete. Visas platformos veikimo principas remiasi debesų kompiuterija. „Wevideo.com“ paskirtis – kurti bei redaguoti įvairios paskirties vaizdo įrašus ir užtikrinti, kad jų platinimas internetinėje erdvėje būtų kuo lengvesnis, greitesnis ir patogesnis.

Lengviausias būdas kurti vaizdo įrašą: kas ir kaip?

Jeigu turime išmanųjį telefoną ir internetą jame, vaizdo įrašo kūrimas bei redagavimas tampa lengva užduotimi. Pakanka telefonu nufilmuoti filmukui reikalingus vaizdus, o paskui juos sudėti į vieną vietą ir perkelti į „debesies“ principu veikiantį „Drobox“. Sujungus „Drobox“ ir „Wevideo.com“ programėlę, turėsite galimybę kurti ar redaguoti vaizdo įrašą čia ir dabar tiesiog savo telefone. Tam nereikės papildomų perkėlimų iš telefono į kompiuterį ar atvirkščiai.

Privalumai ir galimybės

Vienas iš didžiausių „Wevideo.com“ privalumų yra tas, kad šioje platformoje gali sukurti skirtingas temas ar projektus skirtingiems vaizdo įrašams. „Debesies“ dėka mes galime pakviesti savo draugus talpinti jų vaizdo įrašus į mūsų sukurtą projektą. Tokiu būdu yra suteikiama galimybė ne tik kaupti ar redaguoti nuosavus vaizdo įrašus, kurie atitinka projekto temą, bet ir turimą savo filmuką papildyti draugo filmuota medžiaga. Atsiranda galimybė kažkurią mūsų vaizdo įrašo dalį iškirpti ir ją pakeisti medžiaga, gauta iš kito asmens (draugo) arba tiesiog papildyti filmuko turinį, jį praplėsti.

Dar vienas iš svarbių „Wevideo.com“ privalumų yra galimybė prie vieno vaizdo įrašo dirbti daugiau negu vienam asmeniui. Jeigu vykdote projektą, kurio metu keli asmenys atsakingi už vaizdo įrašo kūrimą, ši platforma suteikia galimybę keliems žmonėms redaguoti ar keisti vaizdo įrašo turinį nepriklausomai nuo vietos, kur jūs esate. Visi galite dalintis ir įgyvendinti savo idėjas viename vaizdo įrašo projekte.

Vaizdo įrašo platinimas

Baigus vaizdo įrašo kūrimo ir redagavimo darbus, problema kartais tampa pabaigto kūrinio platinimas. Tad kurgi jį talpinti, kad jis paplistų ir pasiektų norimus žiūrovus? „Wevideo.com“ šiuo atveju siūlo skirtingos kokybės platinimo paketus. Vienas iš jų yra nemokamas, tačiau tuo atveju vaizdo įrašas turi būti mažo dydžio, o galutinė įrašo kokybė bus prastesnė. Tačiau norint platinti didelės apimties ir aukštos kokybės vaizdo įrašus, yra siūlomi mokami paslaugos variantai („Premium“ modelis už 4 dolerius per mėnesį ir „Pro“ modelis, įkainotas 15 dolerių per mėnesį).

Norint vaizdo įrašą patalpinti į „Youtube“ platformą ar kitą jūsų pasirinktą puslapį, jums nereikės jo parsisiųsti į kompiuterį ir vėl iš naujo kelti į internetą. Viskas vyksta kur kas paprasčiau: „Wevideo.com“ duomenis į jūsų pasirinktą platinimo kanalą perkelia „debesies“ pagalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tinklaraštis "įDebesis"
Tinklaraštis
(3)
(1)
(2)

Komentarai (0)