„Lamborghini Tauri 88“ – išmanusis telefonas už 6 tūkst. dolerių (Video)  (2)

Brangių ir greitų automobilių gamintojai dažnai užmezga ryšius su kompanijomis, kurių veikla koncentruojasi kitose rinkose. Tokių bendradarbiavimų rezultatas įprastai – nešiojamų kompiuterių, batų ar originalaus dizaino išmaniųjų telefonų modeliai bei aukštos kainos, neprilygstančios tokių produktų kokybei. Tokio tipo bendradarbiavimo ryšius jau užmezgė „Porsche“ su „BlackBerry“ ir „Adidas“, „Ferrari“ su „Acer“ ir „Puma“ bei „Lamborghini“ su „Asus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinė „Lamborghini Tauri 88“ įrenginio vinis – dizainas, kurio stilistika primena prabangius itališkus automobilius. Tai reiškia, kad pritaikyti čia buvo metalinės ir odinės medžiagos, auksinė apdaila, o korpusas pasižymi aštriomis agresyviomis kraštinėmis. Visuma, žinoma, turi derėti su prabangiais laikrodžiais ir kostiumais. Žvelgiant į nuotraukas, galima teigti, kad šis užmojis visai pavyko. Šįkart neatskleista, su kokiu išmaniųjų telefonų gamintoju „Lamborghini“ užmezgė bendradarbiavimo ryšius. Korpuso viduje atsirado 4 branduolių Qualcomm Snapdragon 801 su Krait 400 procesoriumi ir integruota vaizdo plokšte Adreno 330, 3 GB RAM atminties, 5 colių ir 1080 x 1920 pikselių skiriamosios gebos ekranas, 64 GB vidinės atminties, galinė 20 MP kamera (tikėtina tokia pat kaip turi „Sony Xperia Z3“), 8 MP priekinė kamera bei 3400 mAh talpos baterija, kurios turėtų užtekti 35 pokalbių valandoms. Įrenginys veiks „Android 4.4“ operacinės sistemos pagrindu. Specifikacija atrodo visai nebloga, tačiau nėra geriausia, kokia įmanoma, nes kitų gamintojų flagmanai gali pasigirti kiek geresniais konstrukcijos elementais. Visai galimas dalykas, kad kai kuriuos apribojimus lėmė būtinybė pritaikyti įrenginį prie pakankamai originalaus dizaino, kuris šiuo atveju buvo prioritetinis dalykas.

Rinkoje pasirodys 1947 „Tonino Lamborghini Tauri 88“ vienetai. Skaičius 1947 labai dažnai figūruoja šiuo prekės ženklu žymimuose produktuose, nes būtent tais metais gimė Antonio „Tonino“ Lamborghini – legendinės kompanijos įkūrėjo sūnus. Be to, tais pačiais metais jautis užmušė garsų matadorą Manuelį „Manolete“ Rodrigezą. Gyvūnas turėjo „Islero“ vardą; šiam įvykiui atminti „Lamborghini“ išleido tokio paties pavadinimo automobilio modelį, o jautis iki šiol figūruoja kompanijos logotipe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(15)
(7)
(8)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: