Sony Xperia E4 bus gerokai didesnis, nei pirmtakai  (0)

Kompanija Sony ruošia ne tik naujus flagmanus Xperia Z4, Xperia Z4 Compact ir Xperia Z4 Ultra, tačiau ir nebrangių modelių, kurie priklauso Xperia E serijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie rašo puslapis NDTV.

Jei dabartinis modelis Xperia E3 gerokai skyrėsi nuo pirmtakų, nes turėjo didelį – 4,5“ – ekraną, tai naujasis Xperia E4 gaus dar didesnį – 5“ įstrižainės.

Naujojo išmaniojo telefono nuotraukas publikavo lenkų puslapis Teleguru, kuris kartu paskelbė ir preliminarias technines specifikacijas.

Xperia E4 rinkoje turėtų pasirodyti 2015 m. kovo mėnesio pabaigoje, jo rekomenduojama kaina sudarys apie 200 JAV dolerių (apie 670 lt su mokesčiais). Bus prienami keli variantai – su vienos SIM (modelis E2105) ir kelių SIM (E2115) palaikymu.

Sony Xperia E4 turės 5“ įstrižainės 960 x 540 taškų raiškos LCD ekraną, 4 branduolių procesorių MediaTek MT6582 su Cortex-A7 architektūra (1,3 GHz), 1 GB operatyvios atminties.

Kol kas kalbama apie operacinę sistemą Android 4.4.4 Kitkat, tačiau debiuto metu turėtų būti įdiegtas atnaujinimas Android 5.0 Lollipop.

Lyginant su Xperia E3, naujokas turės ne tik didesnį ekraną su aukštesne raiška, tačiau ir geresnį procesorių. Kitos specifikacijos, deja, nepranešamos.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: