Ruošiama dar viena žaidimų konsolė su AMD procesoriumi  (0)

Kompanija AMD šiuo metu dominuoja žaidimų konsolių rinkoje: jos sprendimai įdiegti Microsoft Xbox One, Sony Playstation 4 ir Nintendo Wii U. Tačiau panašu, kad pasirodys dar viena žaidimų sistema su AMD platforma, rašo puslapis WCCFTech.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoje žaidimų sistemoje bus įdiegtas vienas iš dviejų naujai ruošiamų AMD hibridinių procesorių, apie kurių ruošimą gandai pasirodė dabar šių metų spalio mėnesį.

AMD jau anksčiau yra teigusi, kad dvi naujos mikroschemos kompanijai uždirbs mažiausiai $1 mlrd. per trejus metus, pradedant nuo 2016 kalendorinių metų. Tai turėtų būti gana brangūs, tačiau masiniai produktai.

Įdomu tai, kad viena iš mikroschemų bus sukurta, naudojant ARM architektūrą, tuo tarpu kitas sprendimas naudos įprastus x86 branduolius. Abu procesoriai turės Radeon grafiką.

AMD finansų direktorius Devinder Kumar atsisakė pateikti daugiau detalių, kokie tai procesoriai ir kam jie bus skirti. Jis tik pabrėžė, kad kai tik rinkoje pasirodys nauji produktai, vartotojai būtinai pastebės, kad juose yra naujieji AMD hibridiniai procesoriai.

Vienas iš naujų įrenginių priklausys žaidimų konsolių segmentui. Tikėtina, kad tai bus Nintendo konsolė, kuri pakeis dabar rinkoje esantį Wii U, o kartu gaus daug galingesnę grafiką. Tiesa, ankstesni gandai teigė, kad Nintendo naujovė pasirodys ne anksčiau 2016 m. antros pusės.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (0)