Kaip veikia išmaniųjų įrenginių skaitmeninė vaizdo kamera (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2014-12-19 11:27
labai nemazai situaciju, kada siuolaikinis smartfonas gali visiskai sekmingai pakeisti DSLR, ypac vestuviu fotografijai, tik dar daugelio fotografu suvokimas nedaleidzia to daryt...
Maras 2014-12-19 18:38
šiuolaikinis smartfonas gali visiškai sėkmingai pakeisti kastuvą, tik daugelio duobkasių suvokimas nedaleidžia to daryt.
Jomajo 2014-12-20 03:37
tos situacijos vadinamos - selfie
edgarito42 2014-12-20 15:44
Sveiki, Gal kas nors galit paaiškinti to rutuliuko paskirtį. Ačiū.
mental1ty 2014-12-20 18:41
Panašu į vaizdo stabilizavimą
Arns 2014-12-20 19:23
Joo, girdėjęs žodį, bet reikšmės nė nesupranti. Kokią "muilinę", gražią dieną, bajeriui nufotkinti tikrai gali pakeisti. bet pabandyk ką nors sunkesnio, tai nė nereikia fotografo akies, kad pamatytum mobilkos kliurkas. Aišku facebook'o sienai tinka ir tokios, bet peržiūrai ar spausdinimui...
vanduo4 2014-12-21 08:31
Bevertis video. Spec efektai ir tiek, jokio paaiškinimo. - Beje kas ginčijatės dėl vestuvių nuotraukų darymo. Muilinės gali tikrai daug, tačiau tik prie tinkamo apšvietimo kadangi čia labai svarbu lindzės. Kuo stipresnės lindzės, tuo daugiau surenka šviesos, tuo kokybiškesnė nuotrauka prie prasto apšvietimo. Panašiai yra su žiūronais - vakare avo akimi matai prasčiau nei pro žiūronus; - Tad dėl kokybės neverta ginčytis - muilinės ir lieka muilinėmis. Pabandykit pafilmuoti prie prasto apšvietimo ir suprasit kaip sunku išgauti vaizdą. Žmogaus akis kažkaip prisitaiko prie tamsos, deja kamera mato tik šešėlius. Asmeniškai filmavau HD kamera prie žvakių šviesos - nu nieko nesimato. Tam reikalingas papildomas apšvietimas. - Turiu aparatą su ultravioleto sensoriumi - tai vaizdas gaunasi rausvas. - Beje toks įdomus pastebėjimas apie iPhone telefonus. Jų video kokybė žymiai geresnė nei kitų telefonų. Pasirodo ten esantis deimanto stiklas poliarizuoja šviesą ir taip pašalina nereikalingus šešėlius. Dėl to vaizdas (tarkim klube) daug geresnis nei forografuojant kitais telefonais, jau nekalbant apie garso kokybę; - Žodžiu muilinės yra muilinės.
serafanas 2014-12-21 12:17
Man rodos tu kaip ir kiti pamiršot matricos dydį? kokius jie stebuklus bedarytų su lęšiais - mikroskopinė matrica neprilygs FF matricai ir taškas. Kaip ir minėta - šviesią dieną ok, bet ir tai, su FF padarius foto atrodo kaip stebuklas net su autp nustatymais (su šviesu objektyvu žinoma), o va kad ir su ta nokia padarius atrodo "meh".