iPhone 6 paklausa kelia nuostabą - ji ne tik nemažėja, bet ir auga!  (1)

Naujųjų iPhone pardavimai nė nemano mažėti. Dabar iPhone 6 ir iPhone 6 Plus yra netgi populiaresni, nei rugsėjo mėnesį, kai įvyko jų oficialus anonsas, teigia kompanijos Piper Jaffray analitikai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio mėnesį tarp JAV gyventojų buvo atlikta apklausa, kurioje dalyvavo kiek daugiau nei tūkstantis respondentų. Pusė apklaustųjų, kurie per artimiausius 3 mėnesius ketina įsigyti išmanųjį telefoną, labiausiai domisi iPhone 6/6 Plus.

Palyginimui: rugsėjo mėnesį atlikta apklausa rodė, kad naujos kartos iPhone ketina įsigyti 47% vartotojų. Savo ruožtu, iPhone 5S atveju tendencija buvo atvirkštinė: jei 2013 m. rugsėjį jį ketino įsigyti 50% respondentų, gruodį tokių buvo „tik“ 44%.

Sprendžiant iš pateiktos apklausos rezultatų, vartotojams yra labai patrauklūs iPhone su dideliais ekranais, teigė vienas iš apklausos rengėjų. Natūralu, kad kartu su vartotojų pageidavimais auga ir iPhone 6 tiekimas.

Analitikai patikrino maždaug aštuoniasdešimt Apple firminių parduotuvių ir nustatė, kad 78% iš jų turi iPhone 6, tuo tarpu prieš savaitę naujos kartos iPhone turėjo tik 56% firminių parduotuvių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: