„LG“ CES 2015 mugėje žada pristatyti „Art Slim“ skydelius  (2)

CES mugė artėja nenumaldomais žingsniais. Renginio, kuris įvyks sausio 6 – 9 dienomis, metu pasirodys ir Pietų Korėjos gigantė „LG“. Kompanija nusprendė kiek praskleisti savo technologinių naujienų paslapčių uždangą – ji pareiškė, kad Las Vegase „LG“ pristatys naujus televizorių „Art Slim“ serijos skydelius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojo teigimu, įrenginiai, kuriuose bus pritaikyta ši technologija pasižymės ne tik akį džiuginančiais vaizdais, bet ir stilingu dizainu.

Ruošiami CES 2015 mugei skydeliai turėtų pasižymėti plonu profiliu ir mažu svoriu. „LG“ ketina pristatyti du LCD modelius: 55 ir 65 colių, kurių storis sieks atitinkamai 7,5 ir 8,2 mm. Tai neblogi rezultatai, ką pabrėžia net ir profesinė spauda.

Nauji „Art Slim“ skydeliai turėtų sverti 10,4 bei 16,2 kg. Tai prisidės prie galutinio produkto svorio sumažinimo. Pagal išmatavimus įrenginiai gali konkuruoti su sprendimais, paremtais OLED technologija.

Kol kas dar nėra žinoma, kokie tiksliai gamintojai planuoja pasinaudoti „LG“ skydeliais. Tačiau kompanija atskleidė, kad pradėjo savo produktą tiekti kai kuriems kinų koncernams. „LG“ turi viltį, kad 2015 metais jai pavyks išplėsti „Art Slim“ seriją didesniu televizorių nuo 49 iki 65 colių skaičiumi.

CES mugėje nauji skydeliai turėtų būti pristatyti šalia 4K televizorių ir įrenginių, kuriuose panaudota kvantinių taškų technologija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (2)