Canon naujiena fotografijos mėgėjams: „Connect Station CS100“  (0)

„Canon“ pristatė „Connect Station CS100“ – įrenginį, leisiantį greitai ir lengvai įrašyti, peržiūrėti ir dalintis nuotraukomis bei filmuota medžiaga iš vienos vietos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Connect Station CS100“ telpa iki 1 TB turinio, taigi nebereikės sukti galvos stengiantis prisiminti, kurioje atminties kortelėje ar įrenginyje laikote įamžintus vaizdus. Turimas nuotraukas ir filmuotą medžiagą iš „Canon“ aparatų su NFC funkcija1 galima perkelti vienu mygtuko paspaudimu.

Į „Connect Station CS100“ turimas nuotraukas ar vaizdo įrašus galima perkelti ir iš kitų įrenginių. Tai galima padaryti naudojantis USB jungtimi[i] arba nuotraukas kelti tiesiai iš atminties kortelės[ii]. Išmaniuosiuose telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose užfiksuotas akimirkas galima perkelti naudojantis „Wi-Fi“ ryšiu ar interneto naršykle.

Per HDMI jungtį „Connect Station CS100“ galima sujungti su plačiaekraniais televizoriais. Todėl turimus vaizdus bus galima peržiūrėti ir „Full HD“ raiška. 

Naudojantis televizoriumi galima lengvai sutvarkyti vaizdų kolekcijas – tam skirtas infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultelis. Naudojantis pulteliu bus galima turimas nuotraukas ar vaizdo įrašus peržiūrėti pagal datą arba kurti teminius albumus.

Su internetine nuotraukų saugojimo paslauga CANON iMAGE GATEWAY įrenginyje „Connect Station CS100“ turima medžiaga galima dalintis įvairiuose socialiniuose tinkluose, taip pat irista – „Canon“ virtualaus serverio pagrindu veikiančioje vaizdų tvarkymo platformoje. Turimus albumus pilna raiška galima siųsti į kitus „Connect Station CS100“ įrenginius. Saugomus vaizdus galima spausdinti be kompiuterio, jei jūsų įrenginys palaiko „PictBridge“ standartą , o spausdintuve įdiegta belaidė LAN technologija.

„Connect Station CS100“ nustatymus peržiūrėti bus galima 11 kalbų[iii]:

Svarbiausios „Connect Station CS100“ ypatybės:
  • Nuotraukoms ir filmams perkelti[iv] pakaks tik pridėti aparatą su NFC technologija
  • Nuotraukos ir filmai iš įvairių įrenginių saugomi vienoje vietoje
  • Galimybė dalintis vaizdais socialiniuose tinkluose[v], virtualiose serveriuose ar su kitais „Canon“ nuotraukų saugojimo įrenginiais.
  • Galimybė tiesiai iš CMST spausdinti naudojantis belaidžiu spausdintuvu[vi]
  • Turinį galima perkelti iš atminties kortelių ir į jas[vii] arba per USB jungtį prijungus fotoaparatą.


[i] Jungiama naudojant PTP protokolą (angl. Picture Transfer Protocol). Pritaikyta „Canon“ fotoaparatams ir vaizdo kameroms, parduodamoms nuo 2010 m.

[ii]Įkeliami vaizdai laikomi aplanke, kuris atitinka DCIM arba AVCHD aplankų struktūrą.

[iii]japonų, anglų, prancūzų, italų, vokiečių, ispanų, paprastąja kinų, rusų, korėjiečių, tradicine kinų, portugalų (Portugalijos).

[iv]Ši funkcija skirta „Canon“ fotoaparatams ir vaizdo kameroms, kuriose yra NFC funkcija, atpažįstanti „Connect Station CS100“

[v] Kai kurioms funkcijoms reikalinga CANON iMAGE GATEWAY paskyra. Kai kuriose šalyse arba regionuose CANON iMAGE GATEWAY gali būti neprieinama. Daugiau informacijos ieškokite interneto svetainėje www.canon-europe.com/cig

[vi] Galimybė naudotis „PictBridge“ ir spausdintuvu, kuriame įdiegta belaidė LAN technologija

[vii] Nuotraukos ir filmai iš įvairių įrenginių sukeliami į vieną vietą

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai (0)