Cooler Master parodė, ką sugebės „išmanusis“ naujos kartos kompiuterio maitinimo blokas (Video)  (0)

Įvairūs įrenginiai su išmanumo požymiais šiandien pasirodo tarsi grybai po lietaus. Jau įprasta matyti „išmaniuosius“ laikrodžius, kuriami ir „išmanieji“ šaldytuvai, skalbimo mašinos ir netgi elektros lemputės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai kompanija Cooler Master į parodą CES 2015 buvo atsivežusi stacionariam kompiuteriui skirtą maitinimo bloką, kuris taip pat turi išmanumo elementų – juos suteikia įdiegtas ARM architektūros procesorius.

Maitinimo blokas gali ne tik atlikti savo tiesiogines funkcijas, tačiau ir bendrauti su Android bei iOS išmaniaisiais telefonais – tam skirtas Bluetooth adapteris, sumontuotas įrenginio viduje.

Vartotojai, pasitelkę savo išmanųjį telefoną ir specialią programėlę, galės sekti maitinimo bloko darbines įtampas, voltažą, galingumą konkrečiu metu, taip pat temperatūrą.

Be to, galima kontroliuoti tam tikras funkcijas – pavyzdžiui, valdyti maitinimo bloko ventiliatoriaus spartą (ją padidinti ar sumažinti, priklausomai nuo poreikio), taip pat sužinoti, ar maitinimo blokas „patrauks“ antrą vaizdo plokštę.

Nors Cooler Master naujovė šiuo metu yra tik prototipo stadijoje, tačiau kompanija jau planuoja tokius gaminius pasiūlyti ir vartotojams. Tikimasi, kad dienos šviesą pamatys 1200 ir 1500 W „išmanieji“ maitinimo blokai.

Thermaltake taip pat pristatė “išmaniuosius” PSU Toughpower DPS G (nuo 450 W iki 1050 W).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (0)