„Xiaomi“ tikina: kiniškas „iPhone 6 Plus“ analogas – kur kas geresnis (Video)  (0)

Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Xiaomi“, kurio vertė neseniai pasiekė 45 mlrd. dolerių, pristatė naują flagmaną, pavadinimu „Mi Note“. Telefono pristatymo metu kinų bendrovės įkūrėjas ir tarybos pirmininkas Lei Junas „iPhone 6 Plus” lygino su „Mi Note“ ir vardino pastarojo privalumus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mi Note“ – 5,7 colio įstrižainės ekraną turintis įrenginys, 5,5 colio įstrižainės „iPhone 6 Plus“ konkurentas, tačiau, skirtingai nei „iPad“ primenantis „Xiaomi“ planšetinis kompiuteris „Mi Pad“, „Mi Note“ nėra it iš akies trauktas „Apple“ produktas, praneša „Mashable“.

„Mi Note“ – tai solidus telefonas su metaliniu rėmu, suspaustu tarp „Gorilla Glass 3“ stiklo plokščių.

„Xiaomi“ net neketina slėpti, kad jų flagmanas yra konkurentas „iPhone 6 Plus“ ir ketvirtadienį pristatydama telefoną prezentacijos metu lygino du modelius ir paskelbė, jog „Mi Note“ yra plonesnis ( 6,95 mm) ir lengvesnis ( 161 g) nei „Apple“ išmanusis.

„Xiaomi“ flagmanas bus dviejų modelių: bazinis – su 1080 p raiškos ekranu, 2,5 GHz keturių branduolių procesoriumi, 3 GB RAM, 13 MP kamera ir dvigubu SIM kortelių palaikymu.

O aukščiausios klasės modelis „Pro“, kuris pasirodys kovą, bus išties žvėriškos spartos – 2,560 x 1,440 p Quad HD ekranas, 2 GHz aštuonių branduolių Snapdragon 810 procesorius, 4 GB RAM, grafinė plokštė „Adreno 430“ ir 64 GB vidinės atminties. Šis modelis kainuos 533 dolerius, bazinis – 371.

Vienas išsiskiriantis „Xiaomi“ bruožas yra Sabre DAC (Digital to analog audio conveter) ir dvigubas garso stiprintuvas, kurie leidžia tikėtis itin geros garso kokybės klausantis tiek su mažomis, tiek su didelėmis ausinėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(26)
(3)
(23)

Komentarai (0)