Kuo skiriasi Android nuo iOS vartotojų? Dauguma jų įpratę viską gauti dykai arba piratauti (Video)  (3)

Nusprendė suskaičiuoti praėjusių metų rezultatus, kompanija Ustwo Games padarė įdomią, tačiau nelabai džiuginančią išvadą, kuria nusprendė pasidalinti per savo oficialią Twitter paskyrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis Ustwo publikuotais duomenimis, tik 5% vartotojų, įdiegusių į savo Android įrenginius žaidimą Monument Valley, jį nusipirko. Palyginimui kūrėjai pateikė kitą skaičių: tarp iOS vartotojų šis rodiklis sudaro 40%. Spėkit iš trijų kartų, kurios sistemos vartotojams maloniau kurti programas?

Kompanijos atstovai pažymėjo, kad ne visos iš 95% Android versijos kopijų įdiegtos nelegaliai: kai kurios iš jų buvo laimėtos akcijų metu, tokiu būdu, negali būti laikomos piratinėmis.

Laimei, patys kūrėjai labai nenusimena ir per daug nesiskundžia. Jų teigimu, tokia situacija su Android platforma buvo prognozuojama.

Monument Valley – tai galvosūkis, kuriame žaidėjai, valdantys princesę, privalo judėti per lygius savo tikslo link. Projektas sulaukė ne tik žiniasklaidos, tačiau ir pačių žaidėjų pagyrų. Žaidimo reitingas Google Play sudaro 4,7 balo iš 5 (iš viso pateikta 50 tūkst. įvertinimų). Savo ruožtu, gruodžio mėnesį Apple pavadino Monument Valley geriausiu 2014 m. iPad žaidimu.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai (3)