„HTC“ gerbėjus nudžiugins nauju flagmanu „One M9“ bei pristatys savo pirmąjį išmanųjį laikrodį  (0)

Remiantis „Bloomberg“ pateikta informacija galima teigti, kad kompanija „HTC“ rengiasi ne tik naujo flagmano, bet taip pat ir išmanaus laikrodžio premjerai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bloomberg“ patvirtino, kad kasmetinės pasaulinės mobiliųjų technologijų konferencijos įvyksiančios kovo 1 dieną metu „HTC“ pristatys išmanųjį telefoną „One M9“, kuris taip pat žinomas „Hima“ pavadinimu. Stilistikos požiūriu įrenginys turetų būti panašus į praeitų metų modelį. Galinėje korpuso dalyje turėtų būti 20 Mpix kamera, o a technologija UltraPixel šįkart bus priekinėje kameroje virš ekrano. Be to „Bloomberg“ tvirtina, kad išmaniajame telefone „HTC“ integruos SoC Qualcomm Snapdragon 810 procesoriaus sistemą.

Šios informacijos šaltinis taip pat prideda, kad kovo mėnesį „HTC kompanija“ taip pat pristatys pasauliui savo išmanųjį laikrodį. Apie išmanųjį laikrodį nėra jokių žinių išskyrus tą dalyką, kad turėtų būti integruotas su Under Armour paslauga.

„HTC“ kompanija buvo paskelbta viena iš „Android Wear“ partnerių jau prieš metus, o iki šio laiko taivaniečiai nepristatė savo išmanaus laikrodžio. Labai tikėtina ši situacija pasikeis Barselonoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(8)
(8)
(0)

Komentarai (0)