To dar nematėte: kišeninis spaudintuvas (Video)  (4)

Pakelkite rankas, kas namuose turi spausdintuvą? Buvo metas, kai juos žmonės pirko ir naudojo namuose, bet daugeliui jo prireikia taip retai, kad šie įrenginiai tapo tik dar vienais dulkių rinkėjais. Daugelis šių įrenginių atsisakė, bet tai nesustabdė inovacijų. O vienas šviežiausių šios srities išradimų – kišeninis spausdintuvas „Zuta“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šio įrenginio skersmuo yra vos 10 centimetrų, o spausdina jis tiesiai ant lapo – tereikia rasti lygų paviršių, ant kurio „Zuta“ galėtų darbuotis.

Pernai jo gamintojas „Zuta Labs“ surinko beveik 600 tūkst. dolerių „Kickstarter“ platformoje ir jau ruošiasi masinei šių spausdintuvų gamybai. Be to, kompanija priima išankstinius užsakymus – kol kas spausdintuvą galima įsigyti už 200 dolerių (169 Eur). Vėliau, teigiama, kaina kils.

Spausdintuvą galima užsakyti juodos arba baltos spalvos, jame jau yra kasetė, kurios užteks mažiausiai 100 lapų, taip pat galima užsakyti papildomas kasetes.

Įrenginys be įkrovimo gali veikti maždaug valandą, o jį įkrauti galima naudojant „microUSB“ laidą. Jis moka spausdinti ant įvairiausių popieriaus rūšių ir gali priimti „užsakymus“ iš „Mac“, „Windows“ kompiuterių, taip pat „iOS“ ir „Android“ įrenginių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(51)
(1)
(50)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: