„Meizu“ nenori bendradarbiauti su „Nokia“  (1)

„Meizu“ kompanijos atstovas paneigė informaciją, teigiančią, jog Kinijos gamintojas bendradarbiaus su „Nokia“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau yra žinoma, dėl to, kad „Microsoft“ perėmė „Nokia“ kompanijos mobiliųjų paslaugų ir įrenginių skyrių, Suomijos gamintojas iki metų pabaigos negali gaminti savo išmaniųjų telefonų. Tačiau kompanija neketina išnykti iš rinkos – tai įrodo „Foxconn“ pagaminto planšetinio kompiuterio „Nokia N1“ premjera sausį. Šis naujas įrenginys buvo parduodamas kaip šviežios bandelės, kas lėmė, kad informacija apie „Nokia“ bendradarbiavimą su eiliniu gamintoju atrodė tikėtina.

Praeitą savaitę internete pasirodė informacija apie tai, kad „Nokia“ ir „Meizu“ pradėjo bendradarbiavimą kartu kurdami naują įrenginį – išmanųjį telefoną „MX4 Supreme“. Remiantis ta informacija, Kinijos gamintojas turėtų būti atsakingas už telefono dizainą, o „Nokia“ kompanijai atitektų sprendimai dėl įrenginio specifikacijų, spalvų ir programinės įrangos. Žinoma, tai būtų produktas su „Meizu“ logotipu, nes kaip jau buvo minėta, suomiai kol kas negali išleisti į rinką išmanaus telefono su savo logotipu. Deja, ši informacija pasirodė esanti tik gandas.

„Meizu“ kompanijos mokslo ir technologijų viceprezidentas Li Nan pareiškė, kad Kinijos gamintojas neketina bendradarbiauti nei su „Nokia“, nei su kitu gamintoju. Pagrindinė to priežastis yra ta, kad šiuo metu „Meizu“ yra susitelkusi ties savo išmaniųjų telefonų kūrimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai (1)