Dar vienas drąsus „Microsoft“ pasirinkimas: vėl pro šalį ar tiesiai į dešimtuką?  (0)

Paremti „Windows 10“ operacine sistema „Lumia“ įrenginiai bus aprūpinti „Snapdragon 810“ procesoriumi, pranešė SoC (angl. System-on-Chip) mikroschemų gamintojas „Qualcomm“. Žinoma, nekalbama apie visus „Microsoft“ rengiamus telefonus, tačiau apie tam tikrą jų dalį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galimas dalykas, kad tokia informacija yra susijusi su nauju gamintojo iš Redmondo flagmanu. Kompanija žada, kad įrenginiai pasirodys šiais metais.

Sukurtas „Qualcomm“ procesorius „Snapdragon 810“ paskutiniu metu tapo pagrindinė daugumos šios srities profesionalų tema. Panašu, kad ši sistema turi problemų su tinkamos temperatūros palaikymu, o jos pritaikymo „Galaxy S6“ įrenginyje galėjo atsisakyti net ir „Samsung“. Spekuliacijas kelia taip pat gamintojas, oficialiai pareiškęs, kad tikisi prarasti labai didelį klientą. Įdomu yra tai, kad gandus apie SoC perkaitimą neigia „LG“ kompanija. Korėjiečiai panaudojo šią procesoriaus sistemą išmaniajame telefone „G Flex 2“.

Panašu, kad mažiausiai gandais apie „Snapdragon 810“ rūpinasi „Microsoft“ kompanija. Remiantis oficialiu „Qualcomm“ pranešimu, abi kompanijos ketina tęsti bendradarbiavimą, o aptariamu „Snapdragon 810“ procesoriumi bus aprūpinti 2015 metais planuojami „Lumia“ išmanieji telefonai.

Kitą mėnesį Barselonoje prasideda MWC renginys. Būtent ten kitos kompanijos pristatys savo įrenginius ir tikėtina, dalis jų taip pat naudosis „Qualcomm“ sprendimu. Visos abejonės, susijusios su procesoriaus temperatūros klausimu, išsisklaidys arba renginio metu, įrenginių testavimų ar atskirų produktų rinkos premjerų metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(6)
(19)
(-13)

Komentarai (0)