Rytų Ukraina: pragaras Debalcevės katile (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

hamann 2015-02-06 12:12
taigi tau visi žmonės yra žmonės. ar arabas ar čigonas ar rusas, gi betkurį priimtum pas save į namus esant reikalui. juk ne koks primityvus padaras esi, ir nesivadovauji rasizmu paremtu pykčiu ir neapykanta.
vytautas50 2015-02-06 13:46
hamann 2015-02-06 14:55
Aš kalbėjau apie ukrainą. jei ką. Pažįstu tavo taip vadinamų "arabų" gyvenančių Lietuvoje. Labiau išsilavinę žmonės, protingesni ir kultūringesni už statistinį rusą. Lengviausia yra bijoti to ko nežinai ir nesupranti. P.S. Ir dabar nieks nedraudžia jiems čia gyventi, taip kad kokios dar fantastinės ES kvotos??
Velnias 2015-02-06 15:22
Vardan objektyvumo: smegenų raukšlių kiekis labai dažnai atvirkščiai proporcingas komentarų kiekiui. "Pilietinis karas tai tokia vyriausybės ir piliečių konflikto forma, kai piliečiai protestuoja ne prieš vienokį ar kitokį vyriausybės sprendimą ar įstatymą, o apskritai prieš vyriausybės politiką. Prieš vyriausybę protestuoja ne visi, o tik žymi dalis valstybės piliečių, todėl vyriausybė, remdamasi ją palaikančiais piliečiais, ryžtasi panaudoti prieš nepaklusniuosius jėgą. Jeigu vyriausybės šalininkų ir priešininkų jėgos daugmaž apylygės, t. y., abi pusės turi ginkluotąsias pajėgas, tada kyla pilietinis karas." nežadu leistis į kvailas diskusijas su niekuo apie nieką, tik atkreipiu dėmesį, kad: 1. labiausiai šiame konflikte pasigendu vietinių piliečių vaidmens, kuris yra būtinas pilietinio karo atributas, deja nei vakariečiai nei rusų televizija apie juos praktiškai nieko nepraneša, tarsi jų nė nebūtų, rusai nors parodo bunkerius kur jie slepiasi, bet jie nekariauja - tai tik aukos, kurios nežuvo; 2. nauji karo etapai prasideda taikių gyventojų, gyvenančių ukrainiečių valdomoje teritorijoje žudymu, o ne karinių struktūrų ar valdžios atstovų užpuolimu, kas yra keista, nes tai turėtų būti gyventojų kova su valdžia, o ne su kaimynais, bent jau selektyviai šaudytų, o čia šaudo į miesto autobusus, tarsi viešuoju transportu naudojasi tik etniniai ukrainiečiai.
Arns 2015-02-06 15:52
Velnias, o dabar nuo teorijos pereinam į praktiką. Taigi, kiek laiko, prasidėjus konfliktui panaudojant ginklus, lieka "taikių demonstracijų", "skelbiamų manifestų" ir pan.? Žvelgti į situaciją kuri yra dabar, pradėjus beveik metams po aktyvesnių visuomenės protestų, ir sakyti jog kare šalies gyventojai konsoliduojasi turėdami aiškų priešą už jų valstybės sienos ribų. Tad nežinau ką bandai aiškinti, tačiau greičiau bandai kažkur girdėtas tiesas papasakoti kaip savas, tik visiškai nenutuoki kaip turint rezultatą prieiti prie ištakų, o iš to gauname vienas kitą paneigiančius argumentus bei įsivaizdavimą jog konfliktai nesugeba kisti ir keisti savo formų (kas savaime įrodo jog apie karus beveik jokių žinių pas tave neužsilikę)