Kruizinį laivą dydžiu pranokstanti privati superjachta „Triple Deuce“ už 1 mlrd. 72 mln. eurų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lucy 2015-02-13 16:00
Tų visų jachtų daugėjimas ir toks greitas didėjimas tik parodo kaip greitai auga tarpas tarp turtingiausių ir paprastų žmonių.
kiesza 2015-02-13 21:15
Reiktų įvesti pinigų lubas kuomet žmogus negalėtų disponuoti didesne nei tarkim milijardu dolerių..
SaMaras 2015-02-13 21:23
tuomet disponuos įmonės kurios pirks jachtas ir su jomis plaukios direktorius.. kas nuo to pasikeis? komunizmo nepastatysi..
Algucis R 2015-02-13 21:43
Na, iš tikro tai tuštybė ir kvailumas norint pasididžiuot prieš konkurentus, mums tų turtuolių panetijos nesuprantamos. Bet pinigų išmetimu nepavadinsi, net gi atvirkščiai, jie paleidžiami į apyvartą, daug žmonių juos gauna ir leidžia ir...
Shinigami 2015-02-14 08:55
Gal užteks to komunizmo? Jis jau siaubingai atsibodo.
immortallt 2015-02-14 09:50
Ir įveskim kartu, kad paprasti darbininkai negalėtų uždirbti daugiau nei vidutinė alga. Dar įveskim, kad tavo namai negali būti didesni nei 15kv.m. per šeimos narį ir tavo automobilis negali būti brangesnis nei... Jei žmogus sugebėjo uždirbti - tai jo reikalas, kur jis tuos pinigus leidžia. Džiaukis tik kad leidžia, o ne grynaisiais laiko. Negana to, žmonės, kurie tiek daug uždirba, jie pinigus leidžia protingai ir net perkant tokį laivą greičiausiai jis iš jo daugiau uždirbs, nei sumokės, vadinasi, jis kelia ekonomiką ir gyvenimo lygį visiems.
unytas 2015-02-14 13:02
beto jug zmones ir statys laiva o tai reiske yra darbo uz kuri jiems bus sumoketa
lucy 2015-02-14 15:16
Nei jis uždirbo nei jis ką, tiesiog pasisekė atsidūrė reikiamoje vietoje ir reikiamu momentu ir atsisėdo ant piramidės viršaus. Nežinau Immortal ar tau alga moka kas nors kad palaikytum čia "tvarką" ir palaikytum tą vieną, kuris sėdi ant 99 žmonių sprando. Kažkaip nelabai suprantu tave. http://www.bbc.com/news/business-30875633 1% žmonių turi daugiau turto nei likę 99% sakykit ką norit bet dabartinė sistema yra kreiva ir veikia tikrai ne daugumos labui. Todėl ir matom vis statosi didesnes jachtas ir panašiai. Taip gerai, kad bent stato kažką, bet ar tie pinigai negalėtų būti panaudoti kur kas protingiau negu kad vienas turtuolis galėtų paplaukioti su savo jachta? Nekalbu apie aukojimą vargšams, tai pats durniausias pinigų išmetimo būdas, kuris tik dar daugiau pridaro ubagų, kurie tik ir laukia dar vienos pašalpos, ar pamaitinti kokie juodaodžiai, kurie pasidaugintų ir dar daugiau reiktų jų išmaitinti. Pagal mane jei ir toliau tarpas tarp turtingų ir paprastų žmonių ir toliau šuoliais augs, tai ši sistema ilgai netemps.
Talkatif 2015-02-14 17:15
Neuždirbo ant Sacharos apželdinimo, tai bent jachtą nusipirko. Ne visi varguoliai užkala kaip Bilas Geitsas ir negali sau leist investuoti į kokį naujoviško branduolinio reaktoriaus sukūrimą. Tai tenka tenkintis žaislais pagal kišenę ir mentalitetą.
kiesza 2015-02-14 17:38
Tikrai nėra normalu kuomet pas vieną asmenį kaupiasi tokios sumos kurių per metus nesugeba surinkt ištisos valstybės. Jai tau atrodo normalu plaukioti su jachta už 2 milijardus tuomet ir baigta diskusija, nes aš manau jog tai nenormalu ir reikia riboti gobšumą..
Spro 2015-02-14 18:01
Kaip tu nesupranti... Žmogus ikuria firmą , jam eina pinigėliai. JEI ŽMOGUS TURI DAUG DAUG DAUG pinigų , juos reikia išleisti. PATIKĖK jei visi taupytų pinigus butu žiauraii blogai. Todėl leidžia . Darydamas tokią valtį ,jis moka pinigus 500 darbuotojų , perka materials . Ką tu padarytum saugodamas savo milijardą? Tik nuostolius....
Pumper 2015-02-14 20:02
O jo tos firmos darbuotojai turbūt iš valdžios pašalpas ima, nes iš atlyginimų neišgyvena, kaip kad Walmart darbuotojai, kurių rėmimas JAV per metus atsieina >6 milijardus, kai savininkai (paveldėtojai, t.y. savo darbo į tai neįdėję) varto beveik 150 milijardų. Tai kam čia naudinga tokia "tvarka"? Vidutinei klasei, kuri turi šelpti milijardierių darbuotojus?
ISG 2015-02-15 13:08
Nu ir pavydolei as buciau multimilijardierius - be abejones statyciausi jachta. Taigi gyveni tik karta, ir jei tau pasiseke su pinigais, reikia tuo naudotis, kame cia reples nesuprantu. Turi pinigus - leidi pinigus. Simple as that. O jau kiekvienos valstybes reikalas kaip turtus apmokestinti, taigi kuo esi turtingesnis tuo daugiau mokesciu moki, tai kame problemos? Ar geriau statyti boksta is grynu pinigu bloku?
ware 2015-02-15 15:42
Žmonės, kurie neturi vaikų, labai panašiu principu apie vaikus kalba. Tas pats ir čia, neturint pinigų spėliojama kaip čia kažkam "pasisekė". Nepasisekė, o tiesiog darė ir padarė. Toks tas paprastas skirtumas tarp loterijas žaidžiančio ir siekiančio "gauti" bei veikiančio ir siekiančio uždirbti. Patiko kaip Rimvydas Valatka vieną kartą palygino tuos pasipuikavimus vienoje Žinių radijo laidoje. Sako kuo arčiau baudžiauninko tuo greičiau sužinosi, kad žmogus turi pinigų. Taip buvo senovėje taip yra ir dabar. Kai Vakarų Europoje valstiečiai jau buvo išsivadavę iš baudžiavos ir kėlė revoliucijas, rytuose dar net kalbos nebuvo apie baudžiavos įteisinimą, o Rusijos imperijoje, įskaitant ir Lietuvoje, baudžiava panaikinta tik XIX a. pabaigoje. T.y. iki šiandien praėjo tik geros 5 kartos. Visi dar esam baudžiauninkų vaikai. Man asmeniškai, arčiau yra vieno iš IKEA akcininkų požiūris, kai turėdamas milijardus važinėjasi 93m Volvo, skraido ekonomine klase.