„LG Watch Urban“: išmanusis laikrodis, mėgstantiems prabangų klasikinį stilių  (1)

„LG Watch Urban“ turėtų būti oficialiai pristatytas šių metų MWC renginio metu. Savo produktą kompanija reklamuoja kaip prabangų išmanųjį laikrodį, kuris savo stiliumi primena klasikinius laikrodžius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginys veikia Android Wear operacinės sistemos pagrindu, yra aprūpintas metaliniu korpusu (išmatavimai: 45.5 x 52.2 x 10.9 mm) ir bus prieinamas dviejų spalvų – auksinės ir sidabrinės. Išmaniajame laikrodyje pritaikytas 1,3 colių P-OLED ekranas su 320 x 320 pikselių skiriamąja geba.

Kalbant apie techninę „Watch Urban“ specifikaciją verta paminėti Qualcomm Snapdragon 400 procesorių su 1,2 GHz taktiniu dažniu, 512 MB RAM DDR2 atminties, 4 GB vidinės atminties ir 410 mAh talpos bateriją. Laikrodis taip pat gavo IP67 sertifikatą: įrenginys yra atsparus dulkėms ir tam tikru laipsniu vandeniui. Išmanusis laikrodis ant rankos laikosi klasikinio, 22 mm pločio odinio dirželio dėka. Kompanija žada, kad jį galima bus keisti.

„Watch Urban“ turėtų suteikti galimybę matuoti širdies ritmą. Kompanija „LG“ taip pat žada, kad įrenginys galės rodyti aktualų laiką įjungto tamsaus ekrano režimo metu. Šis sprendimas turėtų prailginti baterijos veikimo trukmę.

Šiuo metu „LG“ dar nepateikia išmanaus laikrodžio kainų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: